Възпаленото гърло не означава лечение с антибиотици !!!

Оплакванията от възпалени сливици, болки в гърлото или пресипналост, съпроводени от повишена температура и отпадналост, са типични не само за студените месеци, но и за топлите дни .

Неправилното лечение на болното гърло може да доведе до усложнения и хронифициране, да влоши допълнително състоянието на имунната система и да попаднете в омагьосания кръг на инфекции една след друга. Значителна „заслуга” за това има все още популярната практика на прилагане на антибиотична терапия при ангина, без да е доказан бактериален причинител. Не забравяйте, че антибиотиците са ефективни само при бактериалното възпаление и не помагат за предотвратяването на бъдещи заболявания.

Затова най-важната цел при терапията е да се подсили имунната система и да се заздравят сливиците. Точно така действа комплексното хомеопатично лекарство Тонзилотрен. То се използва в Германия и Западна Европа вече повече от 40 години, като носи облекчение и на малките (над 2 год.), и на по-големите пациенти.

Още при ПЪРВИ БОЛКИ в гърлото, Тонзилотен  е комбинация от 5 отделни хомеопатични лекарства, всяко от които изпълнява важна роля при терапията на ангина. Медикаментът успокоява възпалението, бързо елиминира болката в гърлото и сливиците, предпазва от развитието на бактериални усложнения. Възстановява физиологичната тъканна структура на сливиците, повишава локалния имунитет. Клинични изследвания доказват, че Тонзилотрен предлага високоефективно лечение и на ОСТРИ АНГИНИ, и на ХРОНИЧНИ ТОНЗИЛИТИ. Употребата му при хроничен тонзилит понижава честотата и тежестта на рецидивите, нуждата от антибиотична терапия и намалява увеличените сливици. Може да се комбинира с всички лекарствени средства, включително с антибиотик. Установено е, че Тонзилотрен подобрява кръвообращението и увеличава насищането на тъканите с антибиотика.

Тонзилотрен При остро състояние възрастни приемат по 1 табл. на всеки час, а деца под 12 г. - по 1 табл. на всеки 2 часа. След подобрение на симптомите - 3х1 табл. дневно в продължение на още 1 седмица.  Шуслерова сол №3 Железен фосфат

Солта за първа помощ при всякакви  възпаления. Активира имунната  защита, спира развитието на инфекцията. Между приемите на Тонзилотрен се смуче по 1 табл. Шуслерова сол №3. след настъпване на подобрение: 3х1 т. дневно до пълно излекуване.  

Коментари (0)

Няма коментари

Нов коментар

Product added to wishlist