Метод на Плащане и доставка

Вземи от удобна за теб аптека Салвия БЕЗ такса за доставка:

Заплащате само стойността на закупените продукти и поръчката Ви очаква в аптеката до края на деня или следващият работен ден.

В удобно за вас време от понеделник до неделя, може да посетите обекта и да я вземете, като винаги може да закупите продукт, който сте забравили и да вземет на място от аптеката.

Работното време на физическите ни обекти е от понеделник до неделя от 07:00 часа до 20:00 часа, а събота и неделя от 08:00 часа до 20:00 часа.*

Преди да изпратим поръчката до посочената от Вас аптека, наш служител ще Ви се обади с покана да заповядате в удобно за вас време, за да я получите.

Поръчка, непотърсена до 10 дена се анулира.

 ***Възможно е да има леко удължаване срока на доставка на повече от 1 работен ден поради недостатъчна наличност на поръчан от вас продукт.
*** Тази услуга важи за физическите обекти на аптеки Салвия само за Велико Търново и Горна Оряховица!Методи на плащане:

  • Наложен платеж
  • Кредитна/Дебитна карта
  • ePay         
  • Банков път: ОББ / BIG:UBBSBGSF / IBAN: BG67UBBS81551007342666

 

Всички посочени цени са с включен ДДС.


Доставката в рамките на България се извършва от куриерски фирми Speedy, Econt, BoxNow и ЕвроПът до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма, според желанието на Клиента.

* Когато продуктите са специфични, при които се изисква специално транспортиране в термо кутия, тогава към стойността на поръчката се добавя такса по тарифата на куриера. Тази специална такса се заплаща отделно. Тя е посочена в товарителницата на куриерска фирма Еконт и не фигурира в потвърждението на поръчката на клиента


Поръчките до офис на Econt и Speedy трябва да бъдат приети до 7 работни дни от датата на пристигане в отбелязания офис. След изтичането на този срок, поръчката се анулира и връща към подател.

СУМАТА ЗА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА, КОЯТО ТРЯБВА ДА СЕ СТИГНЕ Е 7О лв. С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НАДНОРМЕНО ТЕГЛО ИЛИ ОБЕМНИ ПРАТКИ.

Такса за доставка:

До офисДо адресБезплатна
Speedy4,505,20над 70 лв.
Econt4,505,50над 70 лв.

 


Такса при наднормен обем или тегло на определени продукти /памперси, спирт 1 л и др./ се начислява автоматично във поръчката. Изпращаме с куриерска фирма SPEEDY и Европът.
  


Speedy/ЕвропътОфис/Адрес
от 7 до 10 кг5 лв.
от 11 до 20 кг15 лв.
от 21 до 30 кг30 лв.
от 31 до 35 кг35 лв
от 36 до 40 кг40 лв
над 40 кг45 лв


 

BOX NOW автомат:

ВНИМАНИЕ! При поръчка с доставка до автомат на BOX NOW няма опция "Наложен платеж" с плащане в брой. Плащането на наложения платеж трябва да се направи с банкова карта през линк, който ще получите по имейл/SMS при изпратената пратка.

За периода от 19.03.2024 - 20.04.2024 доставките с BOX NOW са безплатни.


Онлайн аптека Салвия си запазва правото да направи отказ или да предложи замяна на продукти при потвърдена поръчка, в случай че стоките не са достъпни.

При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на 2 работни дни наш служител уведомява потребителя за изчерпването ѝ чрез изпращане на съобщение до посочения от потребителя електронен адрес или на посочения телефонен номер.

В случай, че е направен превод по сметката на търговеца, потребителят ще може да избира между възстановяване на сумите и отказ от поръчката или чрез заместваща поръчка.


Работно време на онлайн аптека Салвия:

Делнични дни (с изключение на национални празници): 08:00-17:00 часа

За връзка с нас:

Използвайте формата за контакт: https://salvia.bg/contact/contacts

Email – info@salvia.bg
Телефон: 0879 486 838

Product added to wishlist