Репеленти

Репеленти - Ефективна защита срещу комари и кърлежи

Открийте най-ефикасните репеленти против комари и кърлежи в онлайн аптека Салвия. Спрейове, гривни и лосиони за безопасна защита от ухапвания. Пазете себе си и цялото семейство от досадните насекоми през летния период. Поръчайте сега и се насладете на безгрижни моменти сред природата!

В онлайн аптека Салвия предлагаме широка гама от репеленти, които ще ви помогнат да предпазите семейството от комари и кърлежи. Нашите продукти са специално формулирани, за да осигурят ефективна защита и да ви предпазят от неприятни ухапвания. Независимо дали планирате да прекарате време на открито или пътувате в по-влажни райони, репелентите са идеалният избор за вас и вашето семейство.

Спрейове против комари и кърлежи

Подбраните от нас спрейове против комари и кърлежи са удобни за употреба и осигуряват дълготрайна защита. Формулата им съдържа активни съставки, които отблъскват насекомите и предотвратяват ухапвания. Просто напръскайте спрея върху кожата или дрехите си и се насладете на безгрижен престой на открито. Спрейовете са подходящи за цялото семейство и осигуряват надеждна защита дори в най-тежките условия.

Репелентни гривни против комари и кърлежи

Ако се нуждаете от постоянна защита, нашите репелентни гривни са идеалният избор. Те са удобни за носене и осигуряват продължителна защита срещу комари и кърлежи. Гривните съдържат естествени екстракти, които отблъскват насекомите и предотвратяват ухапванията. Просто носете гривната на китката си и се насладете на спокоен престой на открито. Репелентните гривни са подходящи за възрастни и деца и осигуряват надеждна защита през целия ден.

Репелентни спрейове за мигновена защита

За по-голяма удобство и мобилност, предлагаме репелентни спреи, които можете да носите със себе си навсякъде. Тези спреи са компактни и лесни за употреба, като осигуряват надеждна защита срещу комари и кърлежи. Просто нанесете спрея върху кожата или дрехите си и се насладете на безгрижни престои на открито. Нашите репелентни спреи са идеални за пътувания и активни дейности на открито.

Поръчайте репеленти сега и се насладете на безгрижни престои в природата!

Показани са 1-24 от общо 84 артикул(а)

Филтриране по

Цена
лв. лв.
Марка
още... less
Филтър
Салвия - Периферин вертикален банер.jpg
Product added to wishlist