Лубриканти

Лубриканти - Повишете удоволствието и комфорта

Поръчайте лубриканти Дюрекс на ниски цени от Аптеки Салвия. Предлагаме гелове за жени и мъже, които ще ви помогнат да се насладите на още по-добър и комфортен секс.

Въвеждайки лубрикантите на водна основа Дюрекс във вашият сексуален живот, вие можете да повишите удоволствието и комфорта както на партньора си, така и своя. Аптеки Салвия предлага широка гама от лубриканти на водна основа Дюрекс, които са създадени да осигурят още по-приятно преживяване по време на сексуалния акт.

Лубриканти на водна основа Дюрекс - За по-гладък и комфортен секс

Лубрикантите на водна основа Дюрекс са специално формулирани, за да осигурят по-комфортно преживяване по време на сексуалния акт. Те са идеални за жени и мъже, които търсят по-голямо удоволствие и комфорт по време на интимния контакт. Също така, те са съвместими с латексови и полиуретанови презервативи, което ги прави идеални за безопасен секс.

Предимства на лубрикантите на водна основа Дюрекс:

  • Повишават удоволствието и комфорта по време на сексуалния акт
  • Осигуряват по-гладко и приятно преживяване 
  • Подходящи за честа употреба
  • Облекчават вагиналната сухота и дискомфорта в интимните зони
  • Съвместими с латексови и полиуретанови презервативи
  • Лесни за нанасяне и измиване

Лубриканти за жени Дюрекс

За да осигурите максимално удоволствие и комфорт на жената по време на сексуалния акт, Аптеки Салвия предлага специално създадени лубриканти за жени. Те са обогатени със специални съставки, които хидратират и овлажняват интимната зона, осигурявайки по-голямо удоволствие и комфорт.

Лубриканти Дюрекс - Идеални за мъже и жени

Лубрикантите Дюрекс са подходящи както за мъже, така и за жени. Те осигуряват гладко и приятно преживяване по време на сексуалния акт, без да оставят неприятни следи или усещане за лепкавост. 

Поръчайте лубриканти Дюрекс от Аптеки Салвия

Аптеки Салвия предлага широка гама от лубриканти Дюрекс на ниски цени. Поръчайте сега и се насладете на по-качествен и комфортен секс. Нашите продукти са доказани на пазара и са с гарантиран произход. За повече информация се свържете с нашият екип по телефон - с удоволствие ще ви помогнем.

Повишете удоволствието и комфорта си по време на сексуалния акт с лубрикантите на водна основа Дюрекс от Аптеки Салвия. Не пропускайте възможността да подобрите своят сексуален живот с качествени продукти от Аптеки Салвия.

Показани са 1-14 от общо 14 артикул(а)

Филтриране по

Цена
лв. лв.
Марка
още... less
Филтър
1.jpg
Product added to wishlist