Памперси и парчета

Пелени за възрастни - комфорт и свобода на движение

В Аптеки Салвия предлагаме всички размери и видове памперси и парчета за възрастни, които са специално проектирани, за да ви осигурят максимален комфорт и защита. В категорията ще откриете памперси за възрастни за ежедневна употреба, нощни памперс гащи, гащи за родилки и еднократни чаршафи - несъмнено ще намерите идеалното решение при нас!

Памперси за възрастни, Гащи и Анатомични парчета

Предлаганите в Аптеки Салвия памперси за възрастни са създадени с висококачествени материали и иновативни технологии, които гарантират комфорт и свобода на движение през целия ден. Те са изключително меки и дишащи, осигурявайки ви усещане за свежест и сухота.
Удобните памперс гащи за възрастни за възрастни са лесни за поставяне и сваляне, като в същото време осигуряват перфектно прилягане и защита от протичане.

Памперси за възрастни цени - най-добрите оферти за вас

В Аптеки Салвия сме на Ваша страна, когато става въпрос за качество и цена. Предлагаме памперси за възрастни на най-добри цени, за да можете да се грижите за себе си и за вашите близки без да натоварвате бюджета си. Нашите продукти са с високо качество и се предлагат на конкурентни цени, за да ви предоставим най-доброто съотношение цена - качество.

Нощни памперс гащи за възрастни - спокойна нощ и здрав сън

Ако имате нужда от допълнителна защита през нощта, нашите нощни памперси гащи за възрастни са идеалното решение. Те са специално проектирани, за да осигурят максимална защита и сухота през цялата нощ. Нощните памперси гащи са удобни за носене и осигуряват перфектно прилягане, без да ограничават вашето движение. Спокойна нощ без притеснения е гарантирана с нашите нощни памперси гащи за възрастни.

Обикновено пациентите предпочитат памперс гащи за възрастни пред пелените, защото са създадени с предвид дискретността и удобството ви. Те са тънки и леки, което ги прави незабележими под дрехите. Специалната им конструкция осигурява перфектно прилягане и защита, без да ограничава вашето движение. С тях можете да се наслаждавате на пълна свобода на движение през целия ден.

Еднократни чаршафи и подложки за кърмачки

Чаршафите за еднократна употреба защитават спалното бельо и всички повърхности, които трябва да се предпазят от евентуално подмокряне. Те лесни за употреба, меки на допир, непромокаеми и не се плъзгат, което ги прави изключително практични.

Подложките за кърмене се поставят в сутиена след всяко кърмене, за да предпазят дрехите ви от течността. Подложките за кърмачки са изключително ефективни и полезни, защото кожата ви остава винаги суха, което я предпазва от напукване.

Памперси и пелени за възрастни - грижа и комфорт в ежедневието

В Аптеки Салвия разбираме, че вашето благополучие е от съществено значение. Затова предлагаме памперси и пелени за възрастни, които са проектирани да ви осигурят максимална грижа и комфорт. Нашите продукти са с високо качество и са налични в различни размери и варианти, за да отговорят на вашите индивидуални нужди. 

Разгледайте нашата голяма гама от продукти на най-добри цени и направете своя избор сега.
За повече информация и поръчки можете да се свържете с нас на телефон 0879 486 838.
Ние ще ви помогнем да се чувствате комфортно всеки ден!

Показани са 1-24 от общо 49 артикул(а)

Филтриране по

Цена
лв. лв.
Марка
още... less
Филтър
Product added to wishlist