Пикочо-полова система

Пикочо-полова система - Лекарства за прочистване на пикочните пътища и бъбреците

Открийте най-ефективните хапчета, пробиотици и билкови добавки за лечение на възпаление на пикочните пътища и подобряване на функцията на бъбреците. Поръчайте сега от Аптеки Салвия.

В Аптеки Салвия разбираме колко важна е грижата за вашата пикочо-полова система. Затова предлагаме широка гама от лекарства и добавки, специално създадени за прочистване на пикочните пътища и бъбреците. Нашата категория "Пикочо-полова система" включва най-ефективните хапчета, пробиотици и билкови добавки, които ще ви помогнат да поддържате здравето и функцията на вашата пикочо-полова система.

Хапчета за прочистване на пикочните пътища и бъбреци

Ако страдате от възпаление на пикочните пътища или имате проблеми с бъбреците, нашите хапчета за прочистване на пикочните пътища и бъбреци са идеалното решение за вас. Те съдържат специално подбрани съставки, които помагат за премахване на вредните вещества и бактерии от пикочната система, като същевременно подобряват функцията на бъбреците. Нашите хапчета са разработени с висококачествени съставки и са научно доказани за своите положителни ефекти върху пикочната система.

Пробиотик за пикочните пътища

За да поддържате баланса на добрите бактерии в пикочната система и да предотвратите възпаления, предлагаме ви пробиотик за пикочните пътища. Този пробиотик съдържа живи култури от полезни бактерии, които помагат за поддържане на здравето на пикочната система и намаляване на риска от инфекции. Редовната употреба на пробиотика ще ви помогне да подобрите функцията на пикочните пътища и да се чувствате по-комфортно.

Билкови лекарства за бъбреци

Ако търсите натурални алтернативи за подобряване на функцията на бъбреците, нашите билкови лекарства са идеалният избор за вас. Те съдържат екстракти от растения с доказано положително въздействие върху бъбреците и помагат за премахване на токсините от тялото. Нашите билкови лекарства са безопасни за употреба и могат да бъдат използвани като допълнение към други терапии за бъбречни проблеми.

Добавки за бъбреци

За да поддържате здравето на бъбреците и да предотвратите проблеми с тях, предлагаме ви разнообразие от добавки за бъбреци. Тези добавки съдържат витамини, минерали и други хранителни вещества, които подпомагат функцията на бъбреците и помагат за премахване на токсините от тялото. Нашите добавки за бъбреци са разработени с висококачествени съставки и са научно доказани за своите положителни ефекти върху бъбречната функция.

Не пренебрегвайте грижата за вашата пикочо-полова система. Поръчайте сега най-ефективните лекарства за прочистване на пикочните пътища и бъбреците от Аптеки Салвия и се насладете на здрава и добре функционираща пикочо-полова система.Показани са 1-24 от общо 143 артикул(а)

Филтриране по

Цена
лв. лв.
Марка
още... less
Филтър
1.jpg
Product added to wishlist