Мокри кърпи/сухи

Бебешки мокри кърпички за нежна и хигиенична грижа за вашето бебе

Селекция антибактериални мокри кърпи, сухи носни кърпички, мокри кърпи за лице и грим и бебешки мокри кърпички за нежна грижа за Вашето бебе. Пазарувайте сега от Аптеки Салвия на достъпни цени и с бърза доставка, а за нашите редовни клиенти предоставяме допълнителни отстъпки чрез нашата лоялна програма!

Вашето бебе заслужава само най-доброто, особено когато става въпрос за неговата хигиена. Затова, в Аптеки Салвия, предлагаме широка гама от мокри кърпи и бебешки мокри кърпички, които са специално създадени, за да осигурят нежна и хигиенична грижа за вашето бебе.

Мокри кърпички за лице, ръце и тяло

Антибактериалните мокри кърпички са изработени от меки и нежни материали, които са безопасни за кожата на лицето и ръцете. Те са обогатени със съставки, които запазват кожата хидратирана, като същевременно я почистват ефективно.

Мокри кърпички за бебе с промоционални цени

В Аптеки Салвия, ние разбираме, че грижата за вашето бебе може да бъде скъпа. Затова, ние предлагаме промоционални цени на нашите мокри кърпи за бебе, за да ви помогнем да спестите пари, без да компрометирате качеството. Вижте нашата промоция и открийте най-добрите мокри кърпи на най-добри цени.

Евтини мокри кърпи с високо качество

Ние вярваме, че качеството не трябва да бъде жертвано заради цената. Затова, в Аптеки Салвия, предлагаме евтини мокри кърпи, които същевременно са с високо качество. Нашите мокри кърпи са разработени със специална грижа за нежната кожа на вашето бебе, като осигуряват ефективно почистване и хидратация.

Пазарувайте мокри кърпи от Аптеки Салвия

Не правете компромиси с качеството на грижата за Вас и Вашето бебе. Пазарувайте мокри кърпи от Аптеки Салвия и се уверете, че получавате най-добрата хигиена и грижа. Разгледайте гамата от мокри кърпи и бебешки мокри кърпички и изберете най-подходящите за вас. 

Не пропускайте нашите достъпни цени и промоции. В Аптеки Салвия се стремим да ви предложим най-добрите оферти - пазарувайте сега и вземете всичко необходимо на най-добра цена.

Показани са 1-24 от общо 43 артикул(а)

Филтриране по

Цена
лв. лв.
Марка
още... less
Филтър
Салвия - Периферин вертикален банер.jpg
Product added to wishlist