Интимна хигиена

Интимна хигиена - Продукти за интимна грижа от Аптеки Салвия

Поръчайте продукти за интимна хигиена от Аптеки Салвия. Грижа за интимната зона с интимни продукти и спрейове за свежест и комфорт.

Добре дошли в категорията за интимна хигиена на Аптеки Салвия! Предлагаме широка гама от продукти, специално създадени за цялостна интимна грижа, свежест и комфорт в интимната зона. Предлаганите от нас интимни продукти са разработени с внимание към женската микрофлора и са съобразени с най-високите стандарти за качество и безопасност.

Интимна грижа за вашето интимно здраве

Вашата интимна хигиена е от съществено значение за общото здраве и самочувствие. Затова, в Аптеки Салвия предлагаме специално подбрани продукти, които ще ви помогнат да поддържате здравето и баланса на вашата интимна зона:

  • Интимни почистващи гелове
  • Антибактериални интимни кърпички
  • Почистваща душ пяна
  • Овлажняващи кремове и овули

Те са формулирани със съставки, които помагат за поддържане на нормални нива на pH в интимната зона и предотвратяват дразнене и дискомфорт.

Интимни спрейове за свежест през целия ден

Нашите интимни спрейове са създадени да осигурят дълготрайна свежест и комфорт през целия ден. Те имат нежна формула, която не дразни кожата и осигурява приятно усещане на свежест и чистота. Изберете от нашата гама от ароматизирани и безароматни спрейове, които ще ви помогнат да се чувствате свежи и уверени през целия ден.

Поддържайте интимната си зона здрава и хидратирана

За да поддържате здравето на вашата интимна зона, е важно да я хидратирате и подхранвате правилно. В нашата категория за интимна хигиена ще намерите специални кремове и гелове, които ще помогнат да поддържате естествената влажност и хидратация на кожата. Те са обогатени със съставки, които успокояват и предпазват от дразнене, като същевременно осигуряват дълготрайна свежест и комфорт.

  • Поддържайте интимната си зона свежа и чиста през целия ден
  • Предотвратете дразненето и дискомфорта в интимната зона
  • Поддържайте естествената pH баланс в интимната зона
  • Подхранвайте и хидратирайте кожата на интимната зона

Поръчайте продуктите за интимна хигиена от Аптеки Салвия и се погрижете за свежестта и комфорта на вашата интимна зона. Нашите продукти са с високо качество и ще ви помогнат да се чувствате свежи и уверени през целия ден.

Babe Body Интимен измиващ...
Наличен
Интимна хигиена

Babe Body Интимен измиващ гел 250 мл

13,93 лв.
Показани са 1-24 от общо 48 артикул(а)

Филтриране по

Цена
лв. лв.
Марка
more... less
Филтър
Bestaren_359_749_px.jpg
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!