Интимна хигиена

Интимна хигиена - Продукти за интимна грижа от Аптеки Салвия

Поръчайте продукти за интимна хигиена от Аптеки Салвия. Грижа за интимната зона с интимни продукти и спрейове за свежест и комфорт.

Добре дошли в категорията за интимна хигиена на Аптеки Салвия! Предлагаме широка гама от продукти, специално създадени за цялостна интимна грижа, свежест и комфорт в интимната зона. Предлаганите от нас интимни продукти са разработени с внимание към женската микрофлора и са съобразени с най-високите стандарти за качество и безопасност.

Интимна грижа за вашето интимно здраве

Вашата интимна хигиена е от съществено значение за общото здраве и самочувствие. Затова, в Аптеки Салвия предлагаме специално подбрани продукти, които ще ви помогнат да поддържате здравето и баланса на вашата интимна зона:

  • Интимни почистващи гелове
  • Антибактериални интимни кърпички
  • Почистваща душ пяна
  • Овлажняващи кремове и овули

Те са формулирани със съставки, които помагат за поддържане на нормални нива на pH в интимната зона и предотвратяват дразнене и дискомфорт.

Интимни спрейове за свежест през целия ден

Нашите интимни спрейове са създадени да осигурят дълготрайна свежест и комфорт през целия ден. Те имат нежна формула, която не дразни кожата и осигурява приятно усещане на свежест и чистота. Изберете от нашата гама от ароматизирани и безароматни спрейове, които ще ви помогнат да се чувствате свежи и уверени през целия ден.

Поддържайте интимната си зона здрава и хидратирана

За да поддържате здравето на вашата интимна зона, е важно да я хидратирате и подхранвате правилно. В нашата категория за интимна хигиена ще намерите специални кремове и гелове, които ще помогнат да поддържате естествената влажност и хидратация на кожата. Те са обогатени със съставки, които успокояват и предпазват от дразнене, като същевременно осигуряват дълготрайна свежест и комфорт.

  • Поддържайте интимната си зона свежа и чиста през целия ден
  • Предотвратете дразненето и дискомфорта в интимната зона
  • Поддържайте естествената pH баланс в интимната зона
  • Подхранвайте и хидратирайте кожата на интимната зона

Поръчайте продуктите за интимна хигиена от Аптеки Салвия и се погрижете за свежестта и комфорта на вашата интимна зона. Нашите продукти са с високо качество и ще ви помогнат да се чувствате свежи и уверени през целия ден.

Babe Body Интимен измиващ...
Наличен
Интимна хигиена

Babe Body Интимен измиващ гел 250 мл

16,82 лв.
Интимна хигиена

Vagisan Cremolum Овлажняващи овули х16 вагинални овули

19,00 лв.
Интимна хигиена

SebaMed Sensitive skin Интимен душ с рН 3.8 2x200 мл

33,50 лв.
Показани са 1-24 от общо 48 артикул(а)

Филтриране по

Цена
лв. лв.
Марка
още... less
Филтър
Product added to wishlist