Залъгалки

Залъгалки за бебета, Ортодонтски залъгалки за новородено от Аптеки Салвия

В категория "Залъгалки" на Аптеки Салвия сме поместили широка гама от ортодонтски залъгалки за бебета и новородени, биберони и бебешки залъгалки за комфорт и успокоение на вашето бебе. Бибероните са специално проектирани, за да осигурят комфорт и да успокоят бебето. Изработени са от висококачествени материали и са съобразени с най-високите стандарти за безопасност.

Ортодонтски залъгалки за новородено

Аптеки Салвия предлага разнообразие от ортодонтски залъгалки за новородено, които са специално проектирани, за да отговарят на нуждите на вашето бебе. Нашите ортодонтски залъгалки имат следните предимства:

  • Осигуряват правилното развитие на челюстта и зъбите на бебето
  • Предотвратяват появата на нежелани деформации на устната кухина
  • Спомагат за успокояване на бебето и намаляване на раздразнителността
  • Изработени от безопасни материали, без вредни вещества

Биберон залъгалка за бебе

Ако вашето бебе предпочита биберони, Аптеки Салвия предлага и биберон залъгалки, които съчетават функциите на залъгалка и биберон. Тези залъгалки са удобни и практични за ползване и осигуряват комфорт и успокоение.

Бебешки залъгалки за комфорт и успокоение

Нашите бебешки залъгалки са специално проектирани, за да осигурят комфорт и успокоение на вашето бебе. Те са изработени от меки и безопасни материали, които не дразнят нежните венци на бебето. Бебешките залъгалки са идеални за успокояване на бебето по време на зъбене и намаляване на дискомфорта.

Пазарувайте залъгалки за бебета и новородено от Аптеки Салвия и осигурете комфорт и успокоение на вашето бебе. предлаганите от нас ортодонтски залъгалки, биберони и бебешки залъгалки са качествени и съобразени с най-високите стандарти за безопасност.
Направете правилния избор за вашето бебе и поръчайте сега!

Показани са 1-11 от общо 11 артикул(а)

Филтриране по

Цена
лв. лв.
Марка
още... less
Филтър
Product added to wishlist