Пробиотици за деца

Пробиотици за деца - Подкрепете здравето на вашето дете с натурални пробиотици

Разгледайте селекцията пробиотици за деца в Аптеки Салвия. Предлаганите от нас натурални пробиотични продукти са специално създадени, за да укрепят здравето и доброто храносмилане на вашето бебе или дете. Със сигурност искате само най-доброто за него, затова предлагаме висококачествени пробиотици, които са натурални, безопасни и ефикасни.

Защо са важни пробиотиците за деца?

Пробиотиците са полезни бактерии, които помагат на детската имунна система да се развива здравословно. Те подпомагат баланса на добрите бактерии в червата и подобряват храносмилането. Пробиотиците също така могат да помогнат при проблеми с храносмилането, като например диария или запек. Те са особено полезни след прием на антибиотици, които могат да нарушат баланса на бактериите в червата.

Пробиотици за деца в Аптеки Салвия

В Аптеки Салвия предлагаме разнообразие от пробиотични продукти, специално създадени за деца. Нашите пробиотици съдържат живи и активни култури от полезни бактерии, които подпомагат здравето на вашето дете. Ние предлагаме пробиотични капки за бебета, които са лесни за приемане и са специално формулирани за нежното черво на бебето. Също така предлагаме пробиотични капсули за по-големи деца, които могат да бъдат лесно глътнати или разтворени в течност.

Предимства на нашите пробиотици за деца:

  • Подпомагат здравето на червата и храносмилането
  • Подкрепят имунната система на детето
  • Помагат при проблеми с храносмилането като диария или запек
  • Подобряват усвояването на хранителните вещества
  • Помагат след прием на антибиотици

Как да изберете правилния пробиотик за вашето дете?

При избора на пробиотик за вашето дете, е важно да се обърне внимание на вида и количеството на полезните бактерии, които съдържа продукта. Също така, трябва да се вземе предвид възрастта на детето и специфичните му нужди. Нашите фармацевти в Аптеки Салвия са на разположение, за да ви помогнат да изберете най-подходящия пробиотик за вашето дете.

Подкрепете здравето на вашето дете с детски пробиотици от Аптеки Салвия!

Не правете компромис със здравето на вашето дете. Изберете натурални пробиотици за деца от Аптеки Салвия и подкрепете имунната система и храносмилането на вашето бебе или дете. Поръчайте сега и осигурете на вашето дете най-добрата грижа за здравето!

Линекс за деца Пробиотик с...
Наличен
Пробиотици за деца

Линекс за деца Пробиотик с активна формула за балансирана чревна флора х20 сашета

18,70 лв.
Пробиотици за деца

Fortex Пробиен Кидс х20 таблетки за дъвчене + Светлоотразителна лента

13,84 лв.
Имунитет

Omni Biotic Имунд за силна имунна система х 30 таблетки за смучене

33,09 лв.
Показани са 1-12 от общо 12 артикул(а)

Филтриране по

Цена
лв. лв.
Марка
още... less
Филтър
Product added to wishlist