Противопаразитни

Противопаразитни продукти за борба с въшки и гниди - Аптеки Салвия
Открийте широка гама от противопаразитни шампоани, лосиони и препарати за борба с въшки и гниди в Аптеки Салвия. Ефикасни и надеждни продукти на ниски цени. Пазарувайте онлайн сега!

Борба с въшки и гниди - ефикасни препарати за децата

Шампоани против въшки и гниди

Въшките и гнидите са паразити, които могат да причинят дразнене на скалпа, най-често при подрастващите. За да се отървете от тях и да възстановите здравето на косата и скалпа, предлагаме широка гама от шампоани против въшки на марките Ewopharma, NaturProdukt, Pediakid, Perrigo. Всички продукти са специално формулирани, за да унищожат въшките и техните гниди, като същевременно подхранват и успокояват скалпа.

Лосиони против въшки - бързо и ефективно решение

За да се справите бързо с въшките и гнидите, предлагаме ви ефикасни лосиони против въшки и техните яйца. Продуктите са разработени с високоефективни формули, които унищожават въшките и гнидите, осигурявайки бързо облекчение от дразненето и свръхчувствителността на скалпа.

Ефикасни препарати против въшки на ниски цени

В Аптеки Салвия предлагаме широка гама от препарати, които са доказали своята ефективност. Специално подбраните продукти са създадени от висококачествени съставки, които гарантират 100% унищожаване на въшките и гнидите, без да нарушават Ph баланса на кожата на скалпа. При нас ще намерите препарати на достъпни цени, които могат да бъдат при вас още на следващия ден.

Пазарувайте онлайн сега и се освободете от въшките и гнидите

Пазарувайте онлайн в Аптеки Салвия и отървете децата от въшките и гнидите бързо и ефективно. Предлаганите от нас противопаразитни продукти са гаранция за качество и ефикасност.
Поръчайте сега и се насладете на чистотата и комфорт на косата. За въпроси и съвети, нашите експерти са винаги на разположение да ви помогнат. Не чакайте - доверете се на Аптеки Салвия!

Показани са 1-24 от общо 24 артикул(а)

Филтриране по

Цена
лв. лв.
Марка
още... less
Филтър
1.jpg
Product added to wishlist