Дезинфекция

Дезинфекция - Защитете се с дезинфектантите на Аптеки Салвия

Предлагаме разнообразие от дезинфектанти за ръце и спрейове, всички видове спирт, кислородна вода и много други препарати за дезинфекция на изгодни цени. 

В днешно време, когато хигиената и здравето са от съществено значение, дезинфекцията играе важна роля в предпазването от различни болести и инфекции. В Аптеки Салвия разбираме колко важно е да имате достъп до качествени дезинфектанти за ръце, които да ви помогнат да се чувствате сигурни и защитени.

Разнообразие от дезинфектанти за ръце и спрейове

В нашия онлайн магазин предлагаме широка гама от дезинфектанти за ръце и спрейове, които са специално формулирани, за да унищожават бактерии и вируси. Независимо дали сте в движение или вкъщи, нашите дезинфектанти ще ви помогнат да поддържате оптимална хигиена и да се предпазите от заболявания.

Нашите дезинфектанти за ръце са идеални за употреба в движение. Те съдържат специални съставки, които ефективно унищожават бактерии и вируси, като същевременно оставят ръцете ви меки и хидратирани. Независимо дали сте на работа, в градския транспорт или на път, дезинфектантите за ръце ще ви помогнат да сте чисти и защитени.

Дезинфектант спрей - удобство и защита в едно

Дезинфектантите спрей са отличен избор за хора, които предпочитат по-удобен начин за дезинфекция. Нашите спрейове са компактни и лесни за носене, така че можете да ги използвате по всяко време и навсякъде. Спрейовете са бързи и ефективни, като осигуряват надеждна защита срещу бактерии и вируси.

Дезинфектанти за ръце - качество на най-добра цена

В Аптеки Салвия сме посветени на предоставянето на качествени продукти на най-добри цени. Нашите дезинфектанти за ръце са създадени с висококачествени съставки, които гарантират ефективност и безопасност. Ние разбираме, че защитата на вашето здраве е от съществено значение и затова предлагаме дезинфектанти за ръце на достъпни цени.

Защитете се и осигурете здраве и чистота с нашите дезинфектанти със спирт и кислородна вода. В Аптеки Салвия предлагаме разнообразие от продукти, които са отличен начин да поддържате хигиената и да се предпазите от бактерии и вируси. Нашите дезинфектанти се грижат за вас и вашето обкръжение.

Чист спирт и дезинфектанти с 90% съдържание на спирт

Спирт 90% е мощно средство за дезинфекция, което унищожават вредните микроорганизми и предпазват вашия имунитет. Те са подходящи за различни повърхности и са лесни за използване.

Етилов спирт и Кислородна вода

Етиловият спирт и кислородната вода са идеални за ръцете и кожата. Те оставят приятно усещане, като същевременно предпазват от бактерии. Грижата за хигиената става лесна и приятна с тези продукти.

Дезинфектанти със 70% етилов спирт

Дезинфектантът със 70% етилов спирт предоставя мощна защита, като същевременно е нежен към кожата. Това е идеалният продукт за бърза и сигурна дезинфекция във всяка ситуация.

Лавандулов спирт - нежна и ароматна грижа

Освен за дезинфекция, лавандуловият спирт се използва още при мигрена, мускулни и ставни болки, простуда. Предлагаме лавандулов спирт на фирма Купро. Този продукт не само почиства, но и оставя приятен аромат след себе си.

Течни дезинфектанти за ръце

Нашите течни дезинфектанти за ръце са създадени със специална формула, която осигурява надеждна защита срещу бактерии и вируси. Те са лесни за използване и оставят ръцете ви свежи и хидратирани. Независимо дали сте вкъщи или на работа, нашите течни дезинфектанти за ръце ще ви помогнат да се чувствате сигурни и защитени през целия ден.


Защитете себе си и своето здраве с дезинфектанти от Аптеки Салвия - поръчайте сега и се уверете в качеството и ефективността на всички продукти!

Показани са 1-24 от общо 26 артикул(а)

Филтриране по

Цена
лв. лв.
Марка
още... less
Филтър
Product added to wishlist