Aптеки „Салвия“ осигурява висококачествени лекарствени продукти, хранителни добавки и козметични изделия, които да спомогнат за подобряване качеството на живот и социалното положение на пациентите в България.

Непрекъснатото търсене на най-оптималния толеранс между качеството и цената на предлаганите продукти на българския пазар, спомогнаха на нашите аптеки да затвърдят стабилното си присъствие във фармацевтичния пазар в градовете Велико Търново и Горна Оряховица.

След двадесет години, Аптеки Салвия са осем на брой. За предоставяне на качествено обслужване на нашите клиенти, се грижи колектив от над висококвалифицирани и мотивирани 65 служители. Натрупаният опит и личностните качества на екипа, гарантират сигурен и прозрачен начин на работа - високо ценен от клиентите на аптеки „Салвия‘‘.

Успехът ни е постигнат в резултат на инвестиции в изграждането на функционални аптеки, с гъвкава структура, с въвеждането на съвременни методи на управление и постоянното внедряване на модерни техноологии. Високата информираност и компетентност ни позволяват да създаваме успешни фармацевтични решения, както за нашите клиент, така и за бизнес партньорите ни.

В Аптеки „Салвия“ Ви предлагаме богато разнообразие от фармацевтични артикули, сред които портфолио от ексклузивни брандове, лекарствени продукти, санитарно-хигиенни материали, витамини, хранителни добавки, медицинска козметика.

Съзнаваме, че трябва непрекъснато да търсим нови възможности за по-добро, по-бързо и по-качествено обслужване на Вас - нашите клиенти, за да бъдем винаги вашият предпочитан партньор.


За две десетилетия аптеки Салвия се превърнахме в еталон на доверието, благодарение на нашата коректност, качество и достъпни цени!
Product added to wishlist