Omni Biotic Имунд за силна имунна...

Omni Biotic Имунд за силна имунна система х 30 таблетки за смучене

30.09.2024
64946_TN
33,09 лв.
Няма данък
  • За малки и големи
  • Без захар и с вкус на ягода
  • За по-силен имунитет
  • В подкрепа на оралния микробиом

Безплатна доставка над 70 лв.

 

Макар и предназначени за деца, пробиотичните таблетки за смучене Omni Biotic Immund са подходящи и за възрастни. Те не съдържат захар и са с приятен ягодов вкус. Успешно подпомагат правилната функция на имунната система, блгагодарение на присъствието на витамин D. 

Пробиотикът съдържа бакетериален щам Streptococcus salivarius K12, който се среща и в устната ни кухина. Хората често свързват широко разпространените стрептококи най-често с болести, но истината е, че от тях има и полезни. Щамът в Omni Biotic Immund произвежда антибактериални вещества

Например, бактерията се открива до дни след появата на бебето на бял свят. С времето обаче гъстотата ѝ намалява и около 60% от нея губи полезните си свойства. Намаленото количество на полезни бактерии позволява лесното разпространение на вредни микроби в устата и надолу през хранопровода. 

Включеният витамин D е важен, за да поддържа устната лигавица здрава. Той подпомага процеса на клетъчно делене, който е важен за честата регенерация на клетките на устната лигавица. Целият процес е нужен за предпазването от нежелани микроби, както и от често боледуване. 

Състав: 
В една таблетка за смучене Omni Biotic Immund (= 0,81 g) има минимум 1 мил. бактерии от щама Streptococcus salivarius K12.

Съставки (формулировка Bactoblis®): Изомалт, бактериален щам, магнезиев стеарат, аромат на ягода, витамин D (холекалциферол).

Начин на употреба: 
За деца на възраст над 3 години се препоръчва да приемат по една таблетка Omni Biotic Immund дневно. Тя трябва бавно да се разтвори в устата за оптимален ефект. 

За възрастните е препоръчително да приемат по две таблетки на ден. 

Нека приемът да е преди лягане. Тъй като в таблетките няма захар, могат да се смучат и след измиване на зъбите. 

Опаковка: 
30 таблетки за смучене

Няма отзиви
Product added to wishlist