Анафтин Бебе Гел при никнене на зъбки...

Анафтин Бебе Гел при никнене на зъбки х10 мл

31.03.2025
54690
Наличен
11,55 лв.
Няма данък

Анафтин бебе гел образува невидим филм, който защитава венците от дискомфорт и болка. Натуралните му съставки помагат за намаляване на болката и зачервяването в засегнатите зони.

Безплатна доставка над 70 лв.

 

Anaftin Gel Baby е облекчаващ гел за уста при никнещи зъбки на бебета, образуващ невидим филм, който защитава венците от дискомфорт и болка. Продуктът съдържа натурални съставки, които помагат за намаляване на болката и зачервяването в засегнатите зони. Апликаторът е снабден със силиконова четка, която нежно масажира венците, като по този начин осигурява облекчение на дискомфорта и симптомите, свързани с никненето на зъбките. Гелът има приятен вкус на банан. Продуктът не причинява дразнене.Състав:
Вода, поливинилпиролидон (PVP), малтодекстрин, пропиленгликол, PEG-40 хидроге-нирано рициново масло, Aloe barbadensis, ксантанова гума, аромат, калиев сорбат, натриев бензоат, динатриев ЕДТА, натриев хиалуронат, ксилитол, цетилпиридин - хлорид, глициретинова киселина, Crocus sativus


Начин на употреба:
Нанесете достатъчно гел, за да покриете засегнатата зона и нежно масажирайте венците с апликатора.

За предпочитане е да се прилага след хранене и преди бебето да заспи, за да се улесни образуването на филма и да има по-добър ефект за облекчаване на болката. Използвайте толкова често, колкото е необходимо. Затваряйте капачката след всяко приложение. Отстранете всякакви остатъци от продукта, които могат да попречат на следващото приложение на гела.


Опаковка:
10 мл


Производител: 
Berlin-Chemie AG

Няма отзиви
Product added to wishlist