Джуниър-Ангин При възпалено гърло за...

Джуниър-Ангин При възпалено гърло за деца х24 таблетки за смучене

31.03.2026
41894_TN
Наличен
9,90 лв.
Няма данък

Таблетки за смучене с вкус на ягода, съдържащ исландски лишей и калциев пантотенат и цинков глюконат, което предпазва устната и фарингеална лигавица при пациенти с възпалено гърло.

Безплатна доставка над 70 лв.

 

Джуниър-Ангин Таблетки представлява медицинско изделие под формата на таблетки за смучене с вкус на ягода, съдържащ исландски лишей и калциев пантотенат и цинков глюконат, което предпазва устната и фарингеална лигавица при пациенти с възпалено гърло. Когато се смучат таблетките, исландският мъх образува филм за билкова основа върху устната и фарингеална лигавица и ги предпазва. Смученето осигурява равномерното разпределение на активното вещество върху лигавицата.Състав:
Сух екстракт от исландски лишей; Калциев пантотенат; Цинков глюконат; Захароза, глюкозен сироп, винена киселина, ягодов аромат и концентрати /от ябълки, репички/.


Начин на употреба:

Възрастни и деца над 4 години трябва да смучат по една таблетка на всеки 2-3 часа при необходимост, но не повече от 3 таблетки за смучене на ден.


Опаковка:
24 таблетки за смучене


Производител:
 Klosterfrau Healthcare Group, Германия.

Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!