АЛСИПИН СОЛ.100МЛ

Alsypin Разтвор за устната кухина и венците 100 мл

30.04.2025
35974
Наличен
5,90 лв.
Няма данък
Алсипин проявява антисептичен, кръвоспиращ, антиескудативен, противовъзпалителен, капиляро-укрепващ и локално-анестезиращ ефект. Като резултат от приложението се наблюдава бързо намаляване едема на палилите, намаляване и напълно изчезване на ескудата и промяна цвета на гинги-вата.

Безплатна доставка над 70 лв.

 

Разтвор за венци, антисептичен, противовъзпалителен, кръвоспиращ


Състав: Воден извлек от Syringa vulgaris L.(люляк), Pinus silvestris L. (бял бор) с добавки на Аlumen (стипца).


Действие:

Добрият ефект на препарата се дължи на комплексното влияние на всички извлечени от растенията биологично активни вещества като: танини, фенолни съединения, багрила, флавоноиди и др. Алсипин проявява антисептичен, кръвоспиращ, антиескудативен, противовъзпалителен, капиляро-укрепващ и локално-анестезиращ ефект. Като резултат от приложението се наблюдава бързо намаляване едема на палилите, намаляване и напълно изчезване на ескудата и промяна цвета на гинги-вата. След съответния курс на приложение гингивата се нормализира. Благодарение на киселата си реакция Алсипинът действа бактериостатично на фузоспирозната флора. След неколкодневно приложение премахва лошия дъх в устата. Препаратът не разтваря емайла, дентина и цимента на зъба и намалява свръхчувствителността на оголените зъбни шийки. Оригиналният технологичен начин за получаване на извлека - от екологично чисти растителни суровини, дава възможност да се получи комплекс от различни биологично активни вещества в оптимално качествено и количествено съотношение. Това се потвърждава от добрите клинични резултати, получени при приложението в стоматологичната практика при почти всички форми на гингивити, стоматити и пародонтоза в различните форми и стадии.Приложение:

за профилактика и обща хигиена на устната кухина; прилага се при всички форми на гингвити, стоматити и пародонтоза в различните форми и стадии; при почистване на зъбен камък; при наличие на афти. Препаратът е универсално средство за лична хигиена и профилактика при работещите в агресивна среда: химически лаборатории и производства; заваръчни дейности; работещи с гориво-смазочни материали, газове и газстанции; при производства с повишени нива на вибрации. Начин на употреба: Една чаена лъжичка (5 мл.) или една капачка за жабурене на устната кухина и масажиране на венците сутрин или вечер, след измиване на зъбите. При наличие на венечни джобове се извършва дренаж. Съхранение: На защитено от светлина място при стайна температура.


Опаковка: 100 мл.
Няма отзиви
Product added to wishlist