ClinSin med Junior Комплект за...

ClinSin med Junior Комплект за изплакване на носа и синусите х16 сашета + Душ-бутилка

31.10.2024
56598
14,50 лв.
Няма данък
Комплект за изплакване на носа и синусите за деца над 4 годишна възраст.

 

ClinSin Med Junior представлява медицинско изделие за изплакване на носа и синусите, съдържащо душ-бутилка и сашета с разтвор, което се прилага при синузит, ринит, преди и след хирургична операция на носа и синусите, наличие на високи нива на запрашаване или прекомерно сух въздух, за овлажняване на носната лигавица след лечение с лекарствени продукти за приложение в носа, при деца над 4-годишна възраст.


Състав:
1,08 g натриев хлорид за приготвяне на изотоничен и хипертоничен разтвор.

 


Начин на употреба:
1. За да се получи изотоничен разтвор, разтворете 1 саше от ClinSin med JUNIOR в 120 мл. хладка вода.
За получаване на хипертоничен разтвор 2 сашета ClinSin med JUNIOR се разтварят в 120 мл. топла вода.
2. Затворете бутилката добре, запушете отвора й с пръста си и разклатете, докато прахът се разтвори напълно.
3. Застанете с наклонена над мивката глава. Дишайте леко през устата и поставете върха на бутилката в едната ноздра. Внимателно стиснете бутилката, така че половината от разтвора да влезе в носа (не натискайте другата ноздра, тя трябва да е отворена, така че водата заедно със секретите от носната кухина, да изтече през нея). Повторете същата процедура с останалата част от разтвора за другата ноздра. След като изплакнете и двете ноздри, издухайте носа си в салфетка за еднократна употреба.
След процедурата може да имате леко усещане за гадене.
Прилагайте веднъж до два пъти на ден, най-малко един час преди излизане навън (когато температурите са по-ниски от 19°C) или един час преди лягане.


Опаковка:
Душ бутилка и 16 сашета


Производител: NaturProdukt

Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!