• Акция
Мелилакс Педиатрик Микроклизма за...

Мелилакс Педиатрик Микроклизма за деца и кърмачета при запек 5 грама х6 броя

30.09.2025
48692
1 Оценка
Наличен
23,60 лв. 27,11 лв. -3,51 лв.
Няма данък
Остават

Мелилакс микроклизма за деца освобождава червата, оказва защитно действие и впоследствие намалява дискомфорта, дразненето и възпалението в случай на запек.

Безплатна доставка над 70 лв.

 

Melilax Pediatric е специално създадено медицинско изделие за деца и кърмачета, под формата на микроклизми за еднократна употреба с изцяло натурален състав, които спомагат за бързо и лесно изпразване на червата в случаи на запек и трудно изхождане. Мелилакс освобождава червата, като съшевременно с това защитава лигавицата и намалява неприятните усещания, съпътстващи запека като болка, дискомфрот и възпаление. Мелилакс е подходящ при синдрома на раздразнените черва, при запек, асоцииран с хемороиди и фисури. Мелилакс съдържа мед, който има предпазващо и успокояващо действие, като  освобождава червата без да ги дразни и предпазва ректалната лигавица. Двойното действие на Мелилакс се дължи на активната формула Promelaxin - комплекс от нектарен и манов мед, съдържащи меланоидини, монозахариди и полизахариди, обогатени с полизахаридна фракция от слез и алое. Мелилакс Педиатрик е подходящ за деца, бебета и кърмачета, благодарение на специалната си балансирана формула, изключително добрата поносимост и пълна безопасност. Мелилакс Педиатрик е преминал стериализация и за това е абсолютно безопасен за употреба и при кърмачета.Състав:
Активни вещества: 73,2% Promelaxin - активен комплекс от различни видове мед и полизахариди от алое и слез. Титър в: монозахариди ≥50%, полизахариди /Молекулно тегло > 20 000 Dalton/ ≥0,3%

Помощни вещества: водно-глицеринова смес, лимонов сок, есенциално масло от лавандула.


Начин на употреба:
Кърмачета 0 - 1 година: 1/2 микроклизма от 5 g, при нужда;
Деца 1 - 3 години: 1 микроклизма от 5 g, при нужда;
Деца 3 - 12 години: 1 микроклизма от 5 g, при нужда.Опаковка:
6 броя х 5 грама


Производител: 
Aboca, Италия

1 Отзиви

Отличен продукт
Наложи се да я използваме доста дълго време защото дъщеря ми имаше проблем с изхождането. Мисля че е много добър продукт не води до привикване, в момента в който взе да разбира и че трябва да се справя сама ги спряхме.
on
Product added to wishlist