Biotrade Calmax Успокояващ гел след...

Biotrade Calmax Успокояващ гел след ухапване от насекоми 30 мл

31.05.2027
52406
Наличен
6,90 лв.
Няма данък

Успокояващ гел, предназначен специално за ползване при сърбеж, предизвикан от ухапвания от насекоми - комари, бълхи, мравки и други, при ужилвания от пчели и оси или при опарвания от коприва и други растения.

 

Biotrade Calmax Gel e успокояващ гел, предназначен специално за ползване при сърбеж, предизвикан от ухапвания от насекоми - комари, бълхи, мравки и други, при ужилвания от пчели и оси или при опарвания от коприва и други растения. Гелът мигновено и ефективно успокоява болката и сърбежа. Продуктът има изключително бързо охлаждащо и успокояващо действие. Незабавното му действие намалява дискомфорта и зачервяването на засегнатото място. Съдържащият се глицерин овлажнява кожата и спомага за бързото й възстановяване. Биотрейд Калмакс Успокояващ гел е подходящ както за възрастни, така и за деца. След консултация с лекар може да се прилага и при някои видове шарка.Състав: 
aqua, alcohol, ethylhexyl dimethyl paba, glycerin, polyquaternium-37, menthol, methenamine

Активни съставки: ментол, глицерин.

  • Menthol/ментол – успокояващо и охлаждащо действие.

  • Glycerin/глицерин – омекотява, овлажнява и повишава еластичността на кожата, предпазва я от изсушаване и повишава защитната й функция.Начин на употреба: 
Нанасяйте върху сърбящите участъци 3-4 пъти дневно, а при нужда и по-често.


Опаковка:
30 мл

Няма отзиви
Product added to wishlist