Д-р Тошков Бял Равнец За подкрепа на...
Д-р Тошков Бял Равнец За подкрепа на...

Д-р Тошков Бял Равнец За подкрепа на женската полова система 500 мг x120 таблетки

29.02.2028
22256
Наличен
13,30 лв.
Няма данък

Бял Равнец таблетки Dr. Toshkov е натурална хранителна добавка, препоръчвана при неразположения на половата система при жените като болезнена менструация, вагинални възпаления и бяло течение.

Безплатна доставка над 70 лв.

 
Бял равнец, известен като „женската билка”, има благотворно действие върху женската полова система. Продуктът на д-р Тошков лекува болезнена и нередовна менструация, възпаления и кисти на яйчниците, миома на матката, мастопатия и бучки на млечните жлези с помощта и на Бял равнец.

С приемането на инулин се: 

  • повишава усвояването на микроелементите – Ca, Mg, Fe и Zn
  • укрепва костно – ставния апарат
  • балансира киселинността в стомаха
  • повишава имунитета
  • подпомага развитието на полезните бактерии – Lactobacillus и Bifidus

В дебелото черво инулина продуцира бутирова киселина, която има антиканцерогенно действие. 
Белия равнец няма нежелателни и странични ефекти, продуктът се предлага на пазара от 10 години и поносимостта към него е доказано положителна. Предозиране с билката не може да се получи тъй като белия равнец не може да ви навреди, защото е истински натурален продукт. Той е полезен за вашето здраве. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции. 


Състав:

  • Инулин
  • Бял равнецЗабележка: Билката, която се използва в Бял равнец е с доказан произход и най-високо качество в България. Събирана е в най-чистите райони на България – планините Родопи, Рила, Пирин и Стара Планина. Тя е подготвена за максимално лесен прием от всеки пациент. В продукта не се влагат консерванти, оцветители и стабилизатори. Инулинът е пребиотик, който се получава от растението цикория и представлява диетични, разтворими фибри с много положителни ефекти върху здравето. Начин на употреба:

Бял равнец се приема от 3 до 6 таблетки дневно след хранене, а поддържащата доза препоръчана от Д-р Тошков е от 1 до 2 таблетки . Благоприятното действие на Бял равнец проявява след 2-та седмица на приема. За постигане на траен резултат е необходимо продължителното му приемане (поне 5-6 месеца). 


Опаковка:

120 таблетки


Производител:
"Томил Херб" ООД, България

Няма отзиви
Product added to wishlist