Д-р Тошков Гинко Билоба За памет и...
Д-р Тошков Гинко Билоба За памет и...

Д-р Тошков Гинко Билоба За памет и концентрация x120 таблетки

28.02.2025
22261
Наличен
13,30 лв.
Няма данък

Гинко Билоба Dr. Toshkov съдейства за подобряване на кръвоснабдяването на мозъка и мозъчната кора, влияе благоприятно върху паметта и концентрацията.

 
Гинко Билоба съдейства за подобряване на кръвоснабдяването на мозъка и мозъчната кора, влияе благоприятно върху паметта и концентрацията. Д-р Тошков лекува световъртеж, Мениеров синдром, артериосклероза и шум в ушите с помощта и на Гинко Билоба. Билката допринася за подобряване на централното и периферното кръвообращение, нарушено кръвоснабдяване и инсултни състояния; подобрява паметта и намалява мозъчната умора. Гинко Билоба може да се комбинира със всички назначени лекарства от вашия лекуващ лекар, както и с други билкови продукти, които приемате.


Състав:

  • Инулин
  • Гинко билоба


Забележка: Гинко Билоба няма нежелателни и странични ефекти. Продуктът се предлага на пазара от 10 години и поносимостта към него е доказано положителна. Предозиране на Гинко Билоба не може да се получи. Продуктът не може да ви навреди, защото е истински натурален, полезен за вашето здраве. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции.


Начин на употреба:
Гинко Билоба се приема от 3 до 6 таблетки дневно след хранене, а поддържащата доза е 3 по 1 таблетка дневно. Благоприятното действие се проявява след 2-та седмица на приема За постигане на траен резултат е необходимо продължителното и приемане (поне 6 месеца). Билката, която се използва в Гинко билоба е с доказан произход и най-високо качество в България. Тя е подготвена за максимално лесен прием от всеки пациент. В продукта не се влагат консерванти, оцветители и стабилизатори.


Опаковка:

120 таблетки


Производител: "Томил Херб" ООД, България
Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!