Нофатин Метаболик, 60 веган капсули

  Нофатин Метаболик, 60 веган капсули

  31.03.2024
  62888
  69,90 лв.

  Нофатин Метаболик е част от Цялостната програма Нофатин – за оформяне на корема, ханша, талията и бедрата. Може да се използва, както в бързия или умерения план за постигане на идеално тегло и фигура, така и самостоятелно. 

   
  Добре познатата революционна цялостна програма Нофатин, която продължава да постига изключителни резултати, вече включва и новия Нофатин Метаболик. Нофатин Метаболик е единственият по рода си продукт, който е специално предназначен за редуциране на теглото при хора, страдащи от метаболитен синдром и симптомите, свързани с него (затлъстяване, инсулинова резистентност, повишено артериално налягане, повишени стойности на холестерола и триглицеридите, хормонален дисбаланс, диабет).
  Нофатин Метаболик съдържа клинично изпитани съставки, носители на престижни международни награди за хранителни добавки в категорията Weight management!
  Продуктът е уникална комбинация от клинично тествани съставки, които подпомагат за поддържане на нормалния метаболизъм на мазнините, контрол на теглото и поддържане на нормална функция на сърдечно-съдовата ситема. Нофатин Метаболик специално разработен за хора с метаболитен синдром, при които редукцията на килограми е предизвикателство.
  Иновативните капсули са първият продукт за отслабване, който спомага за постигане на пълен метаболитен баланс. Нофатин Метаболик е подходящ за хора със симптоми на метаболитен синдром, сред които натрупване на излишни килограми и затлъстяване, нерегулирани стойности на холестерола и кръвното налягане, инсулинова резистентност, хормонален дисбаланс и други. Ето какви са ползите от приема на Нофатин Метаболик:
  • Редуцира излишните килограми и телесни мазнини
  • Подпомага за нормалния профил на холестерола и тригицеридите
  • Допринася за нормалните стойности на кръвното налягане
  • Благоприятства нормални стойности на глюкоза в кръвта
  • Допринася за нормална функция на кръвоносните съдове
  • Намалява апетита и желанието за сладки храни
  • Благоприятства чревната микрофлора

  Какво съдържа Нофатин Метаболик?

  Всяка дневна доза от 2 капсули съдържа:
  • Metabolaid® – 500 mg
  • CSAT® – 300 mg
  • Цинк – 10 mg
  • Ниацин – 10 mg NE
  • Хром – 100 µg
  • Селен – 50 µg
  • Витамин D3 – 5 µg
  Как действат активните съставки и защо е толкова ефективен?
  Механизъм на действие на Metabolaid:
  Metabolaid® e патентована, клинично изпитана, растителна съставка, базирана на хибискус и лимонова върбинка. Биологично активните компоненти в екстрактите, основно антоциани от хибискуса и вербаскозиди от екстракта от лимонова върбинка, действат синергично като подпомагат контрола на теглото и сърдечно-съдовата функция. Механизма, по който Metabolaid® действа в мастната тъкан, мускулите и черния дроб е чрез активирането на ензима AMPK. Този ензим действа като метаболитен превключвател в клетките. По този начин, се увеличава митохондриалната активност и се подпомага използването на вече съхранена енергия в мастната тъкан.
  Aктивирането на AMPK води до намалена продукция на глюкоза, намален синтез на липиди и повишена липидна оксидация в черния дроб. От друга страна, в скелетните мускули също се осъществява повишена липидна оксидация и ускорена митохондриална биогенеза. Metabolaid води до намаляване на стойностите на глюкозата, намаляване на нетипичното натрупване на мазнини и подобряване на инсулиновата чувствителност.
  Активната съставка подпомага нормалния метаболизъм на мастните клетки и постига здравословно тегло. Проучвания показват, че комбинацията от екстракти на хибискус и лимонова върбинка, в съотношението, в което са в Мetabolaid®, имат синергичен ефект върху активирането на AMPK, което е шест пъти по голямо, в сравнение с действието на екстрактите по отделно.

  Клинично доказана ефективност!

  Няколко клинични проучвания показват ефекта от прием на 500 mg дневно Metabolaid® в комбинация с хранителен режим и редовни физически упражнения, в сравнение с плацебо група, която е само на диета и двигателен режим, но без прием на Metabolaid®. Ето какво показват резултатите след 60 дни:
  Групата, приемаща Metabolaid® в комбинация с хранителен режим и редовни физически упражнения, в сравнение с плацебо групата, която е само на диета и двигателен режим показва:
  • 2 пъти по-голяма загуба на тегло
  • 4 пъти по-голямо намаляване обиколката на талията
  • 2 пъти повече намаляване на мазнините
  • Намаляване с 12,5% стойностите на общия холестерол
  • Намаляване с 20% стойностите на лошия холестерол (LDL)
  • Намаляване с 3,5% глюкозата в кръвта
  • Понижаване с 10% сърдечния ритъм
  • Понижаване с 15% кръвното налягане
  От изследванията става ясно, че комбинацията на Metabolaid® с хранителен режим и физически упражнения дава в пъти по-добри резултати от диета и двигателен режим, прилагани самостоятелно.

  Metabolaid контролира апетита по оста черва-мозък

  Апетитът се контролира от сложна комбинация от хормони на ендокринната система, които достигат до хипоталамуса в мозъка, като причиняват или потискат атепита. Няколко от най-свързаните чревни хормони включват предизвикващия глад – грелин от стомаха и предизвикващия ситост – GLP-1 от тънките черва. Отделянето на тези хормони е аназилирано в клинично проучване, където участници били подложени на диета и двигателен режим. Като резултат, тези участници, които приемали Metabolaid® показват по-малко грелин и повече GLP-1, сравнено с плацебо групата. Следователно, Metabolaid® помага на хората да се чувстват сити по-бързо и да приемат по-малко храна. Това спомага за ефективен контрол на теглото. Участниците, приемали Metabolaid® докладвали, че чувствали по-малко глад през деня още след 15 дни на прием.

  Поддържане на здраво сърце и кръвоносни съдове

  Metabolaid® е идеален продукт за поддържане на здраво сърце. Няколко проучвания показват, че Metabolaid® спомага за поддържане на нормални стойности на кръвното налягане. В скорошно проучване, пациенти, които приемали Metabоlaid® за 12 седмици, били оценени чрез продължителен мониторинг на кръвното налягане чрез холтер, с който се наблюдава средните стойности. Като резултат, тези които приемали Metabolaid показали значително подобрение в поддържането на кръвното налягане. Наблюдават се резултати само 2 седмици след началото на приема. Както систолично, така и диастолично кръвно налягане се подобряват значително, като резултатите остават през целия период на проучването.

  Видими резултати чрез най-модерните методи за изследване на мазнините

  От съществено значение за оценка на ефективността са методите на изследване. Златният стандарт в методите за оценка на мазнините в тялото е DEXA скенер, което представлява неинвазивна техниката на изобразяване. Този метод показва количеството и състава на мазнините в тялото. Резултатите след изследване на състава на мазнините в тялото след 12 седмици прием на Metabolaid® от здрави пациенти показва намаляване с 3,9% на мазнините, което е най-голямата редукция, наблюдавана след прием на хранителни добавки.

  Като обобщение от проведените клинични проучвания, ето какво може да постигнете с прием на Нофатин Метаболик, съдържащ патентованата съставка 
  Metabolaid:
  • Редукция на повече от 4 кг и 6 см от обиколата на талията само за 2 месеца, в комбинация с хранителен режим
  • Загуба на повече от 2 кг чиста телесна мазнина за 3 месеца, без приложение на специален хранителен режим
  • Значително понижаване на кръвното налягане
  • Подобряване на липидния профил, балансиране на нивата на холестерола и триглицеридите
  • Регулиране хормоните
  • Изключителен ефект при прием на Metabolaid® както самостоятелно, така и в комбинация с хранителен режим и двигателна активност. Данните сочат, че при прилагане на Metabolaid® и специален режим, желаните ефекти за загуба на излишно тегло и мазнини, лош холестерол и кръвно налягане се постигат много по-бързо и в по-големи измерения.
  Основни механизми на действие на CSAT®+
  CSAT+® e патентован екстракт от семена на рожков, стандартизиран до галактоманан, олигофруктоза и полифеноли. Галактомананите са полизахариди с голямо молекулно тегло, които притежават засищащ ефект. Олигофруктозата са малки фибри с ниска калорийна стойност, които могат селективно да служат за храна на различни видове чревни бактерии. CSAT+® подпомага нормалната функция на имунната система и се поддържат нормални стойности на глюкоза в кръвта.

  CSAT+ действа синергично върху метаболизма. Това спомага за борба с оплакванията, свързани с метаболитен синдром в няколко различни направления. Те биват:

  Контрол на апетита: галактомананите са свързани с засищащия ефект в стомаха.
  Контрол на глюкозата в кръвта и кръвното налягане: полифенолите са свързани с инхибирането на α-амилазата от панкреаса и слюнката, което води до редуциране на абсорбцията глюкоза в свързаните таргетни органи, като скелетната мускулатура.

  Благоприятства чревната микрофлора
  , като в резултат се подобрява метаболизмът на мазнините. CSAT+  е източник е на пребиотични фибри, като олигофруктоза, която може селективно да служи за храна на полезните бактерии като Bifidobacterium spp.


  CSAT+  притежава
   ефективност и безопасност, доказана в многобройни клинични проучвания!

  CSAT+ е натурална съставка за контрол на теглото. Благодарение на засищащия ефект на галактомананите, се постига лимитиране на излишния калориен прием, намалява вредните хранителни навици и продължително чувство за ситост.

  CSAT+ намалява възпалението в мастната тъкан

  CSAT+ има способността да намалява инфилтрацията на макрофаги в мастната тъкан, като по този начин намалява възпалителните процеси. Като резултат от намалената инфилтрация на макрофаги, се намалява и образуването на проинфламаторни цитокини.
  Благодарение на високото съдържание на полифеноли и високият антиоксидантен потенциал, CSAT+ може да редуцира натрупването на мазнини в мастната тъкан. Това е от решаващо значение за натрупването на килограми. Освен това, подпомага метаболизма на триглицеридите и холестерола, като балансира техните стойности.
  Едни от характеристиките на метаболитния синдром са повишените стойности на глюкоза в кръвта и инсулинова резистентност. CSAT®+ намалява стойностите на кръвната захар и спомага за намаляване на инсулиновата резистентност.

  Съставки:


  Цинк

  Цинкът допринася за нормалното протичане на метаболизма на въглехидратите, мастните киселини, витамин А и синтеза на белтъчини. Цинкът е мощен антиоксидант, като защитава клетките от оксидативен стрес и повишава имунитета. Цинкът благоприятства за поддържане на нормалното състояние на костите, косата, ноктите, кожата и зрението.
  Проучвания показват, че цинкът намалява възпалителни маркери, инсулиновата резистентност и апетит при хора със затлъстяване и може да има ключова роля при проблеми с наднормено тегло. Цинкът играе съществена роля в развитието на метаболитен синдром, като участва в регулирането на експресията на цитокини, потиска възпалението и също така действа антиоксидантно, намалявайки оксидативния стрес върху клетките.

  Ниацин

  Ниацинът има свойството да понижаване нивата на холестерола и триглицеридите в кръвта. Това намалява риска от коронарен инфаркт при хора с висок холестерол, които вече са преживели сърдечна атака. Също така може да се приема за положително повлияване на атеросклероза.

  Хром

  Хромът е изключително важен микроелемент за организма. Той допринася за нормалния метаболизъм на мазнините и въглехидратите и допринася за поддържане на нормални нива на глюкоза в кръвта. Хромът подпомага контрола на телесното тегло и допринася за намаляване на атетика към сладки храни. Хром пиколинат е с висока степен на абсорбция. Той засилва ефекта на инсулина в организма, т.е. намалява инсулиновата резистентност и подобрява усвояването на глюкозата. Хромът има и положително действие върху изгарянето на излишните мазнини и контрол над теглото.

  Селен

  Селенът е важен минерал, който е от съществено значение за правилното функциониране на организма. Той играе критична роля в метаболизма и функцията на щитовидната жлеза и подпомага за предпазване на тялото от оксидативен стрес.

  Витамин D3

  Витамин D3 допринася за нормалното усвояване и използване на калций и фосфор в организма и поддържане на тяхната оптимална концентрация в кръвта. Витамин D3 активира имунитета, особено клетъчния имунитет и функцията на Т-лимфоцитите, което е от ключово значение за по-голяма устойчивост спрямо вирусни инфекции. Адекватното количество Витамин D3 намалява риска от развитие на сърдечно-съдови заболявания и благоприятства функцията и здравината на кръвоносните съдове.

  Начин на употреба:

  Препоръчва се 2 пъти дневно по една капсула (сутрин и вечер, 20-30 минути преди хранене).


  Опаковка:
  60 веган капсули
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!