Биогайа продентис таблетки за смучене...

  Биогайа продентис таблетки за смучене х10 / BioGaia prodentis tablets x 10

  30.04.2022
  52229
  Наличен
  15,15 лв.

  През деня и през нощта се води битка във Вашата уста. Лошите бактерии се размножават във Вашата уста и могат да предизвикат болка, подуване, зачервяване и кървене на венеца. Собствените добри бактерии в организма възпрепятстват размножаването на лошите бактерии.

   

  БИОГАЙА ПРОДЕНТИС таблетки за смучене съдържат Lactobacillus reuteri Prodentis®, който подпомага добрите бактерии при поддържането на естествения баланс, водещ до по-здрави венци и зъби. Lactobacillus reuteri Prodentis е бил тестван при много клинични проучвания и е с доказана ефективност. Напълно безопасен е за възрастни и деца.

  Пробиотиците BioGaia са клинично доказани, укрепващи здравето, естествени активни култури. Думата пробиотик означава „за живота“, което е обратно на антибиотик, което означава „срещу живота“. Пробиотиците са диетични добавки, като витамините и минералите. През деня и през нощта се води битка във Вашата уста. Лошите бактерии се размножават във Вашата уста и могат да предизвикат болка, подуване, зачервяване и кървене на венеца. Собствените добри бактерии в организма възпрепятстват размножаването на лошите бактерии.

  Дневна доза: Приемайте по 1 таблетка за смучене, 1 или 2 пъти дневно. Начин на употреба: Използвайте регулярно за добра хигиена на устата. Оставете таблетката да се стопи в устата, препоръчително след миене на зъбите.

  Състав: Активни съставки съдържащи се в 1 таблетка в 2 таблетки Живи бактерии Lactobacillus reuteri Prodentis  минимум 200 милиона  минимум 400 милиона Помощни съставки: Пълнител: изомалт, L. reuteri DSM 17938 и L. reuteri ATCC РТА 5289 (L. reuteri Prodentis), хидрогенирано растително масло; овкусители: мента и ментол, ментово масло; подсладител: сукралоза.


  Внимание!
  Да не се надвишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

  Съхранение: Да се съхранява при стайна температура до 25°С.


  Опаковка
  : 10 пробиотични таблетки.

  Произведено за:

   BioGaia АВ, Швеция.
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!