АНАФТИН ГЕЛ 12% 8 мл.

  Anaftin gel 12% 8 ml /Анафтин гел 12% 8 мл.

  52780
  Наличен
  10,45 лв.
  Anaftin® Gel облекчава болката, причинена от ранички в устната кухина, като афтозен стоматит, афтозни язви, както и появата на ранички, причинени от скоби, брекети и неудобни зъбни протези.
   

  Anaftin gel 12% 8 ml /Анафтин гел 12% 8 мл.

  Anaftin® Gel облекчава болката, причинена от ранички в устната кухина, като афтозен стоматит, афтозни язви, както и появата на ранички, причинени от скоби, брекети и неудобни зъбни протези.Как работи: Anaftin® Gel съдържа поливинилпиролидон (PVP) и хиалуронова киселина, които образуват защитен слой, покриващ отвора, в качеството на механична бариера на засегнатите зони, като по този начин облекчава болката, причинена от възпаление, на което са изложени нервните окончания. Включените в състава хиалуронова киселина и екстракт от алое вера подпомагат естествения лечебен процес на увредените тъкани.Инструкции за ползване: Нанесете 1 или 2 капки гел на наранената област. Избягвайте директен контакт на засегнатата област с апликатора и по възможност не я докосвайте с езика, в продължение на най-малко 2 минути, за да се създаде защитен слой. Затваряйте плътно тубичката след всяка употреба. За най-добри резултати, избягвайте ядене или пиене в продължение на най-малко 1 час след употреба. Нанесете 3-4 пъти на ден или по-често, ако е необходимо.Състав: Поливинилпиролидон (PVP), малтодекстрин, пропилен гликол, PEG-40 хидрогенирано рициново масло, ксантанова смола, калиев сорбат, натриев бензоат, натриев хиалуронат, вкус, бензалкониев хлорид, динатриев едетат (EDTA), натриев захарин, дикалиев сол на глициризинова киселина, алое вера (Aloe Barbadensis), вода.Моля, обърнете внимание: Всяка тубичкаAnaftin® Gel трябва да се използва само от един пациент да се избегне замърсяване на апликатора и гела. Използването на Anaftin® Gel е противопоказано при пациенти със свръхчувствителност към някоя от съставките. Ако сте бременна, преди да използвате консултирате с Вашия лекар. В случай на чести рецидиви язви в устната кухина, че е препоръчително да се консултирате с лекар. Предупреждения и предпазни мерки: Не използвайте след срока на годност, или в случай на повреда или изтичане тръба. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Съхранявайте при стайна температура, далеч от източници на топлина. Да не се замразява.Опаковка: 8 мл. Производител: Sinclair Pharma Srl, Италия
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!