Biofresh Пробиотичен околоочен...

Biofresh Пробиотичен околоочен концентрат "Yoghurt of Bulgaria" 40 мл

Yogurt
31.05.2027
43918
Наличен
8,50 лв.
Няма данък

Високоефективният околоочен концентрат oвлажнява и придава свежест на кожата чрез активните си съставки.

Безплатна доставка над 70 лв.

 
Удивителен концентрат, даряващ енергия и младост на кожата около очите. Високоефективен ултралек крем, който благодарение на изключителните си ингредиенти, се бори с първите признаци на стареенето. Запазва еластичността на кожата, като стимулира синтеза на колаген и еластин. Заглажда и омекотява, като същевременно поддържа хидробаланса на околоочния контур. Успешно редуцира дължината и дълбочината на мимическите бръчки. Отлична превенция срещу появата на тъмни кръгове и секни под очите. Не предизвиква дразнене в зоната около очите. Идеална основа за перфектен и дълготраен грим.


Състав:
  • ПРОБИОТИК ОТ ЙОГУРТ -синтезиран от живи бактериални клетки на Lactobacillus Bulgaricus и е изолиран от тях чрез високотехнологични процеси. Стимулира многократно синтеза на колаген и еластин и по този начин видимо намалява бръчките около очите.
  • РОЗОВО МАСЛО - омекотява и подобрява тонуса и структурата на кожата. Има силно тонизиращо действие, възвръща еластичността и мекотата на кожата.
  • МАСЛО ОТ ЖОЖОБА - нанесено върху кожата създава тънък, невидим за окото, устойчив и еластичен слой, който я подхранва и предпазва от неблагоприятните въздействия на околната среда, без да пречи на нормалната жизнена дейност;
  • МАСЛО ОТ МАКАДАМИЯ - има антиоксидантно действие и защитава клетъчната мембрана. Притежава осезаеми омекотяващи свойства, които осигуряват оптимален водно-мастен баланс и еластичност на кожата.Идеално средство за всички типове кожа. Прекрасно овлажнява и омекотява кожата, прави я здрава и красива.
  • ВИТАМИН Е - най-ефикасният антиоксидант, който неутрализира свободните радикали. Естествено хидратантно вещество, което възвръща влажността на кожата, придава й еластичност и мекота, изглажда дребните бръчици. Намалява вредните влияния на слънчевите лъчи и прелага допълнителна защита срещу увреждането на кожата.

Начин на употреба:
Нанасяйте сутрин и вечер върху добре почистена кожа около очите с леки потупващи движения от вътрешния ъгъл на окото към външния.


Опаковка:
40 мл  
Няма отзиви
Product added to wishlist