• Акция
  • -15%
Фито Фитофанер за коса

Phyto Phytophanere for hair, skin and nails 120 capsules/ Фито Фитофанер за коса, кожа и нокти 120 капсули

Phytophanere
47699P
Наличен
72,25 лв. 85,00 лв. -15%
Остават
Хранителната добавка за коса и нокти Фитофанер подпомага заздравяването на косата и увеличава ефикасността на програмите против косопад. Ноктите, по подобие на косата, са съставени от кератин. Подхранващите елементи във Phytophan?re стимулират растежа на ноктите и ги правят по-устойчиви, особено когато те са чупливи и тънки. Добавката Фитофанер подпомага жизнеността и подсилва косата и ноктите, благодарение на бирената мая, която е богата на амино киселини, които съдържат сяра и витамин B6 и са незаменими в асимилацията и обработката на съдържащи сяра амино киселини.
 

Phyto Phytophanere for hair, skin and nails 120 capsules

Фито Фитофанер за коса, кожа и нокти 120 капсули

Хранителната добавка за коса и нокти Фитофанер подпомага заздравяването на косата и увеличава ефикасността на програмите против косопад.Ноктите, по подобие на косата, са съставени от кератин. Подхранващите елементи във Phytophan?re стимулират растежа на ноктите и ги правят по-устойчиви, особено когато те са чупливи и тънки. Добавката Фитофанер подпомага жизнеността и подсилва косата и ноктите, благодарение на бирената мая, която е богата на амино киселини, които съдържат сяра и витамин B6 и са незаменими в асимилацията и обработката на съдържащи сяра амино киселини. Добавката също така подобрява борбата с косопада и стимулира растежа на косата и ноктите. Бирената мая е основен източник на витамини от група B. Тези витамини, особено Биотинът (B8), Пантотенът (B5) и Пиридоксинът (B6) са основни за защитата на кожата и за здравословното функциониране на мастните жлези. Те подсигуряват красотата и плътността на косата и ноктите. Рибофлавинът (B2) е известен като незаменим енергиен източник. Витамините B2, B5, B6 и B8 стимулират клетъчния обмен и подпомагат растежа на косата. Phytophan?re защитава, осигурява красота на кожата (и скалпа), косата и ноктите, защото маслото от пшеничен зародиш е естествен източник на  ?-Токоферол (вит. Е), който е естествен антиоксидант, благодарение на основни мастни киселини, които ограничават перокцидацията. Също така космената лукувица е защитена благодарение на витамини E и C (acerola). Основните Мастни Киселини (О.М.К.) трябва да съпътстват всяка здравословна диета, тъй като те не се произвеждат в човешкото тяло: Маслото от семена на пореч е признато за високата концентрация на ?-линоленова киселина, прекурсор на простагландините, които са жизненоважни за функционирането на клетките. Това масло съдържа и подхранващата линолова киселина. Маслото, добито от студеноводна риба, което е източник на основни мастни киселини като Eicosapentaenoic (EPA) и Docosahexaenoic (DHA), прекурсори на простагландините Омага 3 и Омега 6, балансира и регулира функциите на кожата. Оризовите трици са богати на ?-Оризанолова киселина. Те защитават както основните мастни киселини, така и деликатните витамини, които са силни антиоксиданти.Опаковка: 2 х 120 капсули във флакон.Начин на употреба: Приемат се по 2 капсули на ден с много вода, за предпочитане сутрин, в продължение на 4 месеца.

Съставки

  • Витализиращата витаминна комбинация от (B, C, E)
  • Есенциални мастни киселини (масло от пореч)
  • Растителни екстракти
120 капсулиПроизводител: Laboratoires Phytosolba, Франция
Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!