АЛФАЛИПОМАКС КАПС. Х 60

  Alpha Lipomax capsulе х 60 / Алфа Липомакс капсули х 60

  31.12.2022
  51261
  Наличен
  21,75 лв.
  Натурален хранителен продукт, който е разработен специално за подобряване на състоянието при диабетна полиневропатия /ДП/. Витамини съдържащи се в Алфа липоевата киселина са от групата В /1, 6, 12 и фолиева киселина/ . Те имат доказан ефект по отношение подпомагане лечението на невралгии и съпътстваща симптоматика при възпалителни заболявания на периферната нервна система. Алфалипоевата киселина е ефективно средство за патогененетично и симптоматично повлияване на неблагоприятните последици от диабетна полиневропатия.
   

  Alpha Lipomax capsulе х 60

  Алфа Липомакс капсули х 60

  Описание: Алфа Липомакс е предназначен за перорална употреба под формата на твърди желатинови капсули. Съдържа 300 mg алфалипоева киселина в една капсула, като основна активна съставка за подобряване на състоянието при диабетна полиневропатия /ДП/. Алфалипомакс oсигурява препоръчвания месечен курс от 600 mg/дневно алфалипоева / тиоктова/ киселина и витамини от група В: Витамин В 1 – 14 mg (Препоръчителна дневна доза -1.5 mg) Допринася за нормалната функция на имунната и нервната система, на хормоналната дейност, както и на нормалния метаболизъм на протеините и гликогена. Витамин В 6 – 6 mg (Препоръчителна дневна доза -1.3-1.7 mg) Допринася за нормалните неврологични и психологически функции и за намаляване на умората и отпадналостта. Витамин В 12 – 50 микрограма (Препоръчителна дневна доза - 2.4 микрограма) Допринася за намаляване на умората и отпадналостта. Фолиева киселина – 400 микрограма (Препоръчителна дневна доза - 400 микрограма) Допринася за нормалния синтез на аминокиселини, нормалните функции на психическата и имунната система.Препоръчвана доза за дневен прием: По 2 капсули дневно на гладно. Не се препоръчва прием на Липомакс от деца и юноши, както и от бременни и кърмещи жени. Опаковка:  60 капсулиПроизводител: Ecopharm
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!