DHU

Окубака D6 / Okoubaka D6

53270
Изчерпано
12,30 лв.
Няма данък
Използва при имунен дефицит, заболявания на храносмилателния тракт, за пречистване и детоксикация.
Изчерпана наличност

Безплатна доставка над 70 лв.

Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
Електронна поща:
 

Окубака D6 / Okoubaka D6

  Кора от африканско дърво

Изходен материал:

Изсушена кора от африканско дърво.

Области на приложение:

имунен дефицит, заболявания на храносмилателния тракт, за пречистване и детоксикация.

Основни симптоми:

умора, обща отпадналост и недееспособност, липса на апетит, оригване с прилошаване, променлива дефекация с диария и запек, продължителен метеоризъм, обусловен също и от смяна на храната и климата, след приемане на антибиотици.

Самолечение:

газове (метеоризъм), подуване на корема, смущения в храносмилането, синдром на раздразнените черва; диария, стомашно-чревни инфекции; алергични кожни реакции, уртикария. Препоръка за прием на монопрепарати в D-потенции Хомеопатията е много индивидуален терапевтичен метод и дозирането се определя предимно от силата на оплакванията и реактивността на организма. Въпреки това съществуват следните общи препоръки за прием:

Възрастни:

При остри състояния се приемат по 10 глобули от ниските потенции (D6, D10, D12) на всеки час (не по-често от 6 пъти на ден) до настъпване на подобрение. След това приемът се редуцира на 3 пъти дневно по 10 глобули. Средните потенции (D30) се дават 1-2 пъти дневно по 10 глобули.

За деца:

Приемът е по същата схема като за възрастни, но количеството се различава: Деца от 0 до 1 година - по 3 глобули; Деца от 1 до 6 год. - по 5 глобули; Деца от 6 до 12 год. - по 7 глобули. За приложение на високите потенции (D1000) се изисква индивидуално дозиране от терапевт. Опаковка: 10 гр.

Производител: DHU-ARZNEIMITTEL, Германия.

Няма отзиви
Product added to wishlist