АцеЦис акут Прах за перорален разтвор...

  АцеЦис акут Прах за перорален разтвор при кашлица 600 мг x10 сашета

  31.12.2022
  51057
  Наличен
  9,20 лв.

  АцеЦис Акут е лекарство без лекарско предписание, което се препоръчва при заболявания на дихателната система, свързани с повишено образуване и затруднено отделяне на бронхиален секрет.

   

  АцеЦис Акут на Химакс Фарма е лекарство без лекарско предписание, което се препоръчва при заболявания на дихателната система, свързани с повишено образуване и затруднено отделяне на бронхиален секрет, като остър и хроничен бронхит (възпаление на бронхите), бронхиектазии (трайно разширение на бронхите), хронична обструктивна белодробна болест (продължително заболяване на белия дроб, протичащо с кашлица, отделяне на голямо количество храчки и затруднено дишане), муковисцидоза (вродено заболяване, придружено с образуване на гъст секрет в белите дробове и други органи). Подробна информация за продукта може да откриете.


  Състав:
  Активното вещество в 1 саше е ацетилцистеин 600 mg.

  Другите съставки са: захароза, аскорбинова киселина, бетадекс, захарин натрий, силициев диоксид колоиден безводен и аромати на лимон и портокал


  Начин на употреба:
  Възрастни и юноши над 14 години Едно саше (600 mg) дневно.


  Опаковка:
  10 сашета


  Производител: 
  Химакс Фарма ЕООД, България.

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!