РЕЗИСТА КИДС СИРОП 100 МЛ

Neopharm Резиста Кидс гранули за силна имуната система x100 мл

30.06.2024
54538
Наличен
14,95 лв.
Няма данък

Резиста Кидс гранули представля природен продукт с включени 7 важни съставки, които подпомагат имуната система на вашето дете. 

Безплатна доставка над 70 лв.

 
Резиста Кидс е усъвършенствана формула от 7 клинично доказани съставки с натурален произход, които подпомагат и укрепват естествената защитна функция на имунната система. Гранулите се използват за приготвяне на разтвор за пиене за деца. Има приятен вкус на шоколад и лешници.


Състав на препоръчваната дневна доза (10 мл):
• EpiCor® - 250 мг;
• Коластра - 200 мг;
• Фруктоолигозахариди (ФОЗ) - 100 мг;
• Витамин D3 - 400 IU (10 мкг);
• Lactobacillus acidophilus (2,5 милиарда живи клетки*);
• Bifidobacterium lactis (2,5 милиарда живи клетки*);
• Bifidobacterium infantis (1 милиард живи клетки*).
*Брой живи клетки към момента на производство.

Други съставки:
пълнител - лактоза, повидон, лимонена киселина, колоидален силициев диоксид, подсладители - сукралоза и ацесулфам К, ароматизанти - шоколад и лешници. RESISTA KIDS е хранителна добавка с подсладител.Начин на употреба:

Към гранулите се добавя питейна вода до мерителната линия (представляваща вдлъбнатина върху бутилката) и се разклаща добре до пълното им разтваряне. Полученият разтвор е с обем от 100 мл. Да се разклаща преди всяка употреба! Опаковката съдържа мерителна чашка, улесняваща дозирането. Resista Kids се приема за подпомагане и укрепване на имунната система преди настъпването на зимния сезон, както и в случаите, когато имунната система има нужда от допълнителна подкрепа. В случай, че давате гранулките за общо подпомагане на имунната система на детето преди настъпването на зимния сезон, най-добре е да се започне в началото на месец септември. Дозата на  при деца над 1 годишна възраст е 10 мл дневно, като може да се приеме наведнъж или на два равни приема (2 пъти по 5 ml), в продължение на 30 дни.

Дозировка при деца от 1 до 5 години - 10 мл на ден, 30 последователни дниЗабележка: Resista Kids не трябва да се приема от трансплантирани пациенти и от пациенти на имуносупресираща терапия.
Досега не са известни странични ефекти на препарата и противопоказания за неговото приемане. Резиста Кидс може да бъде вземан както самостоятелно, така и в комбинация с друг препарат, след консултация с лекар.


Опаковка:

100 мл


Производител: Неофарм България ЕООД, България
Няма отзиви
Product added to wishlist