Himalaya Герифорте При стрес и умора...

Himalaya Герифорте При стрес и умора х40 таблетки

28.08.2025
6042
Наличен
3,70 лв.
Няма данък

Himalaya Geriforte представлява хранителна добавка, която действа общоукрепващо на организма, забавя стареенето, тонизира тялото и премахва стреса.

Безплатна доставка над 70 лв.

 

Герифорте действа подмладяващо на тялото и духа, подкрепя функциите на всички системи и органи на тялото. Продуктът предоставя много минерали и витамини в натурален вид, спомага за забавяне на дегенеративните промени и стимулиране регенерацията на клетките, която по принцип намалява с възрастта, допринася за забавяне на физиологичните промени, които настъпват в организма с напредването на годините, подпомага използването на хормоните, повишавайки количеството в тъканите на свободни хормони, без да влияе на общото хормонално ниво. Това е един от начините, с помощта на които Герифорте повлиява климактеричните оплаквания и при мъжете, и при жените, спомага за подобряване на сърдечната дейност и на кръвната циркулация и съдейства за намаляване на повишените нива на серумния холестерол и на триглицеридите. По този начин Герифорте намалява риска за развитие на атеросклероза, повлиява благоприятно апетита, храносмилането и усвояването на хранителните субстанции, като едновременно с това подкрепя обмяната на мазнини и въглехидрати, спомага за възстановяване на намалените сексуални функции, повишава мускулния тонус и забавя старческите промени на кожата и лигавиците, стимулирайки клетъчната регенерация, повлиява благоприятно върху психическото състояние, като спомага за намаляване на чувството за тревожност и напрегнатост и укрепване на съня, подкрепя възстановяването на организма след тежко заболяване или след претърпяна операция, подкрепя заздравяването на костта при костни фрактури, съдейства за увеличаване на физическия капацитет и умствената работоспособност, спомага за подобряване на имунната защита на организма, допринася за отстраняване на болките в различни части на тялото, зачестяващи с напредване на възрастта.


Състав:

  • Chyavanprash concentrate - 100 mg;
  • Capparis spinosa - 13,8 mg;
  • Solanum nigrum - 6,4 mg;
  • Cichorium intybus - 3,8 mg;
  • Cassia occidentalis - 3,2 mg;
  • Terminalia arjuna - 6,4 mg;
  • Achillea millefolium - 3,2 mg;
  • Tamarix gallica - 3,2 mg;
  • Berberis aristata - 10 mg;
  • Adhatoda vasica - 10 mg.Начин на употреба:
Първоначално приемайте по 2 таблетки два пъти дневно, след което се взема поддържаща доза: по 1 таблетка три пъти дневно.

 

Опаковка: 
40 таблетки


Производител:
The Himalaya Drug Company, Индия

Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!