ADLiquid For Kids Сироп за детската...

ADLiquid For Kids Сироп за детската имунна система х237 мл

30.05.2026
30880
Наличен
56,00 лв.
Няма данък
Фор Кидс способства за по-бързото възстановяване на детето след вредни въздействия, подпомага имунната система на детето да се справя с предизвикателствата на околната среда, оказва общоукрепващо действие върху детския организъм.

Безплатна доставка над 70 лв.

 

ADLiquid For Kids е създаден за деца, които страдат от остри и хронични заболявания на дихателната, отделителната системи, слабост на имунната система /боледуват често/, и е необходимо да провеждат чести курсове на лечение. ADLiquid For Kids подобрява метаболитните и биохимични процеси в организма. Тя може да се прилага самостоятелно, а при комбинация с конвенционални лечебни средства повишава тяхната ефективност и съкращава срока или честотата им на употреба. Течната форма на препарата е предимство при децата, които не могат да приемат таблетки или капсули.Предназначение:

 • при състояния, изискващи повишена активност на имунната система
 • засилва естествените защитни сили на организма и спомага за по - бързото възстановяване на детския организъм след вредни въздействия.
 • по - добра адаптация на детето при промяна на средата / например постъпване в детска градина/
 • добър тонус, апетит и общо укрепване на организма.
 • по-лесно справяне с отрицателното въздействие на вредните фактори на околната среда върху детския организъм.
 • ADLiquid™ For Kids е особено подходящ за деца с повече контакти, които посещават детски заведения и чиято имунната система е с по-голяма натовареност.


В състава продукта са включени екстракти от растения за укрепване и възстановяване на защитните сили на организма:

 • Масло от вечерна роза, иглика / Енотера Биенис/ – богато на Омега - 6 ненаситени мастни киселини, като с най - голямо значение от тях е гама - линоленовата киселина. Тя засилва производството на простагландин Е1 /PGE1/ - хормон с противовъзпалителен ефект.
 • Астрагал - Представлява природно съединение (адаптоген), което модулира функциите на имунната система съобразно особеностите на околната среда и максимално съдейства за доброто адаптиране на организма към промените й. Възвръща силите на изтощения организъм и поддържа нормалното ниво на кръвната захар. Благоприятният ефект, който оказва се дължи на влиянието му върху синтеза на интерферони.
 • Саменто /Котешки Нокът/ – адаптоген с антиоксидантни и имуностимулиращи свойства.
 • Ехинацея теснолиста – растителен екстракт с благоприятно въздействие върху имунната система. Влияние върху активността на фагоцитозата и продукцията на Т - лимфоцити.
 • Бял трън -/Силимарин/- силен антиоксидант и естествен „ защитник” на физиологичните функции на черния дроб.
 • Гинко Билоба - има антиоксидантно действие и поддържа физиологичното състояние на кръвоносната система.
 • Грейпфрут – комплекс от биофлавоноиди и витамин С (силни антиоксиданти). Има антисептично действие. Регулира храносмилането, нормализира обмяната на веществата и влияе благоприятно върху функциите на сърцето и съдовете.
 • Биологично активни съединения, витамини и минерали с благоприятен ефект върху имунната система:
 • Витамин С и витамин Е - антиоксиданти. Предпазват клетките от оксидативен стрес.
 • Селен – предпазва клетките от увреждането на свободните радикали, подкрепя щитовидната жлеза и имунната система.
 • Цинк - притежава антиоксидантно действие, съдейства за метаболизма на мастните киселини, нормалното функциониране на имунната система, поддържа костите.
 • Бета - глюкани – полизахариди с естествен произход, стимулират имунната система като оказват благоприятно въздействие върху активността на макрофагите, както и върху продукцията и активността на Т - лимфоцитите.
 • Пчелно млечице – източник на естествени витамини и минерали, подсилва действието на другите съставки в препарата и в комбинация с тях съдейства за хармонизиране функцията на имунната система.Състав:
Активни съставки:
5 мл. разтвор съдържа следните биологично активни вещества: Масло от Енотера Биенис – 46 mg, Витамин С – 13,33 mg, Бета 1-3 Глюкани – 3,33 mg, Витамин Е – 3,33 mg α- TE, Котешки нокът, екстракт от кора – 3,33 mg, Ехинация теснолистна, екстракт от листа – 3,33 mg, Астрагал, екстракт от корен – 2,5 mg, Силимарин, екстракт от семе – 1,67 mg, Пчелно Млечице – 1,67 mg, Цинк /от цинков цитрат/ – 0,8 mg, Гинкго Билоба, екстракт от листа – 0,67 mg, Грейпфрут, екстракт от семе – 0,17 mg, Селен / от селениум аспартат/ – 10 µg.
Не съдържа: Няма примеси на тежки метали и други опасни за човека вещества. Не съдържа алкохол, пшеница, скорбяла, яйчен белтък.Формулата ADLiquid For Kids е, специално разработена за деца над 1 година и е съобразена с особеностите на имунитета при малки деца. Тя укрепва естествените защитни сили на детето, повишава апетита му и му помага да расте здраво и силно.Начин на употреба:
Прилага се перорално (през устата).
При деца над 3-годишна възраст препоръчителната доза е 5 - 10 мл на ден, разпределена в 1 до 3 приема.
При деца от 1 до 3 г. – до 5 мл на ден. Дозата зависи от възрастта и състоянието на детето. Препоръчително е да се провеждат последователни курсове от 20 дни прием и 10 дни почивка, няколко пъти през годината. 
Приемът на продукта е препоръчително да започне още през месец септември, за да се повишат съпротивителните сили на детето през есенно - зимния сезон и да укрепне имунната система.Забележка:
По преценка на лекар препоръчаните дози и схеми могат да се променят. 
Приема се преди хранене, с вода или сок. Преди употреба шишето се разклаща. Не смесвайте сиропа и не го приемайте едновременно с мляко, млечно - кисели продукти и бульони. Допълнително: ADLiquid For Kids има изразено антиоксидантно, общоукрепващо и имунокоригиращо действие. Предупреждение: с внимание да се използва при индивидуална непоносимост към някоя от съставките.Опаковка:
237 мл


Производител: „ЕД Медицин Балкан“ ООД, България

Няма отзиви
Product added to wishlist