Гринтус Сироп за деца при суха и...

Гринтус Сироп за деца при суха и влажна кашлица х180 грама

30.09.2025
35730
1 Оценка
Наличен
22,45 лв.
Няма данък

Гринтус Сироп за деца успокоява кашлицата, намалява възпаленията по лигавицата и защитава горните дихателни пътища.

Безплатна доставка над 70 лв.

 

Grintuss Pediatric Cough Syrup е невероятна хранителна добавка под формата на сироп, предназначена за деца, която облекчава едновременно сухата и влажна кашлица, благодарение на мощния натурален комплекс от екстракти от живовляк, гринделия, хелихризум, в комбинация с мед и етерични масла. Гринтус Сироп за деца успокоява кашлицата, намалява възпаленията по лигавицата и защитава горните дихателни пътища. Нежният сироп е разработен така, че да прилепне към лигавицата и по този начин да я защити от контакт с външни дразнители. Гринтус овлажнява и омекотява лигавицата и спомага за втечняването на заседналия жилав бронхиален секрет и неговото отделяне извън организма. Гринтус е 100% натурална формула, създадена чрез иновативни процеси на екстрахиране и концентриране, за да се запази цялостта и ефективността на фитокомплекса. Лиофилизираните екстракти от теснолистен Живовляк, цвят на Гринделия и цвят на Хелихризум имат слепващи и предпазни за лигавицата свойства, благодарение на действието на различни растителни субстанции, като клей, гума и смоли. Съдържащият се мед действа успокояващо и защитно, като същевременно с това придава приятен вкус на сиропа. Етеричните масла доставят допълнителна грижа и действат освежаващо. Гринтус Сироп се препоръчва за деца над 1 година.Състав:
Активни вещества: Мед*, Молекулен комплекс от смоли, полизахариди и флавоноиди от Гринделия*, Теснолист живовляк* и Хелихризум* (Poliresin®); Титриран в полизахариди (молекулно тегло > 20 000 Dalton) ≥ 20%.
Помощни вещетва: Тръстикова захар*; Вода; Етерични масла от: Лимон; Сладък портокал, мирта; Натурален аромат от лимон; Гума арабика; Ксантанова гума.


Начин на употреба:
Препоръчва се приемът на 5 ml (една дозаторна лъжичка) при деца от 1 до 6 години и на 10 ml (две дозаторни лъжички) при деца над 6 години, от два до четири пъти дневно, като последният прием да е преди лягане.Опаковка:
180 грама


Производител: 
Aboca, Италия

1 Отзиви

Страхотен продукт
Много добре повлия на детето. Препоръчвам го.
on
Product added to wishlist