АБОЦЕЛУКС ВИТ Ц + ЦИНК АБОФАРМА КАПС. х 30

  Abocelux vitamin C and zinc depot capsul x 30 AboPharma / Абоцелукс витамин C и цинк депо капсули х 30 АбоФарма

  39676
  Наличен
  9,70 лв.

  АбоФарма Абоцелукс Витамин Ц и цинк депо капсули допринасят за нормалната функция на имунната система, за защитата на клетките от оксидативен стрес, за намаляването на чувството на отпадналост и умора. Допринасят за нормалната функция на костите, кръвоносните съдове, хрущяла.

   

   

  Abocelux

  vitamin C and zinc depot capsul x 30 AboPharma

  Абоцелукс витамин C и  цинк депо капсули х 30 АбоФарма

  АбоФарма Абоцелукс Витамин Ц и цинк депо капсули

  допринасят за нормалната функция на имунната система, за защитата на клетките от оксидативен стрес, за намаляването на чувството на отпадналост и умора. Допринасят за нормалната функция на костите, кръвоносните съдове, хрущяла. Цинкът допринася за поддържането на нормалното състояние на зрението, косата, ноктите, кожата, нормалния синтез на ДНК, нормалната когнитивна функция. Участва в процеса на делене на клетките. АВО Vitamin C+Zn (цинк) Депо чрез своята специална производствена формула снабдява организма с Витамин С на части през целия ден. По този начин той употребява цялото количество прието Витамин С без да отделя неабсорбиран излишък.

   

  Съставки:

  Витамин С ( L-аскорбинова киселина), Цинк (цинков сулфат); други съставки: микрокристална целулоза, нишесте, декстрин, полиращ агент; оцветители: хинолин жълто (може да има неблагоприятни последици върху дейността и вниманието при децата), титаниев диоксид; микрокристална целулоза;нишесте; декстрин; полиращ агент; желатин.

   

   

  Препоръчителен прием:

  По 1 капсула дневно без дъвчене с повече вода.

  Съставки

   :                                            в 1 капсула       в 100г       %ПДП* ВитаминС(аскорбинова к-на)             400mg             59.6g           520% Цинк(Цинков сулфат)                         10mg                1.5g           100% * ПДП=препоръчителен дневен прием

   

   

  Хранителна добавка

   

   

  Опаковка 30 капсули в кутия.

   

  Производител: AboPharma

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!