ЦИТРОСЕПТ ДЕНТАЛ ГЕЛ 15ГР

  Citrosept Dental gel 15 g / Цитросепт дентал гел 15 гр

  50540
  Наличен
  12,50 лв.
  Citrosept Dental – освежаващ и антибактериален гел, който подпомага поддържането на по-добра хигиена в устата и увеличава усещането за комфорт. Предпазва от възникване на орален дискомфорт, особено при хора, които използват зъбни протези и ортодонтни апарати.
   

  Citrosept Dental gel 15 g / Цитросепт дентал гел 15 гр

  Гел за приложение в устната кухина В устната кухина е възможно развитието на бактерии и гъбички. Това може да причини дискомфорт, усещане за парене и лош дъх. Citrosept Dental - освежаващ и антибактериален гел, който подпомага поддържането на по-добра хигиена в устата и увеличава усещането за комфорт. Предпазва от възникване на орален дискомфорт, особено при хора, които използват зъбни протези и ортодонтни апарати. Citrosept Dental успокоява раздразненията на лигавицата и предотвратява появата на неприятен дъх в устата. Спомага за поддържането на нормалната флора в устната кухина. Citrosept Dental предпазва от размножаване на микроорганизми в устната кухина, особено гъбички и бактерии. Препоръчва се за употреба от хора, податливи на промени, причинени от гъбички и бактерии в устата, с цел предотвратяване на такива промени, и по-специално при хора, които използват зъбни протези и ортодонтни апарати. Благодарение на специалната адхезивна формула, гелът се задържа към лигавицата на устната кухина и остава върху нея няколко часа, осигурявайки дълготрайно усещане за комфорт и хигиена.Начин на употреба: След измиване на зъбите, да се нанесе малко количество гел върху венците и/или небцето, да не се изплаква, да не се яде и пие 1 час. Да се прилага 3-4 пъти на ден. Да се избягва контакт с очите. В случай на контакт, изплакнете очите обилно с вода. В случай, че възникне инфекция в устата, е необходимо да се потърси съвет от лекар или зъболекар.Състав: Propylene Glycol, Glycerin, Aqua, PVP, Citrus Paradisi, Menthol, Benzalkonium Chloride.Опаковка: 15 g.Производител: Cintamani Poland, Полша
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!