АНАФТИН СПРЕЙ 15МЛ

  Anaftin spray 15 ml / Анафтин спрей 15 мл.

  52782
  Наличен
  12,80 лв.
  Anaftin® Spray облекчава болката, причинена от ранички в кухината устата, като афтозен стоматит, афтозни язви, както и появата на ранички, причинени от скоби, брекети и неудобни зъбни протези.
   

  Anaftin spray 15 ml  / Анафтин спрей 15 мл.

  Anaftin® Spray облекчава болката, причинена от ранички в кухината устата, като афтозен стоматит, афтозни язви, както и появата на ранички, причинени от скоби, брекети и неудобни зъбни протези.Как работи: Anaftin® Spray съдържа поливинилпиролидон (PVP) и хиалуронова киселина, които образуват защитен слой, покриващ отвора, в качеството на механична бариера на засегнатите зони, като по този начин облекчава болката, причинена от възпаление, на което са изложени нервните окончания. Включените в състава хиалуронова киселина и екстракт от алое вера подпомагат естествения лечебен процес на увредените тъкани.Инструкции за ползване: Преди първата употреба отстранете капачката и поставете накрайника за спрея. Насочете накрайника към мястото на раничката (афтата) в устата и пръснете 3 пъти, или толова, колкото е необходимо за да покриете засегнатата зона. За най-добри резултати, да не се яде и пие в продължение на най-малко един час след прилагането. Използвайте 3-4 пъти на ден или по-често, ако се налага. Състав: Пропилен гликол, поливинил пиролидон (PVP), малтодекстрин, алое вера (Aloe Barbadensis), калиев сорбат, натриев бензоат, PEG-40 хидрогенирано рициново масло, динатриев едетат (EDTA),  бензалкониев хлорид, натриев хиалуронат, аромат,  захарин натрий, дикалиев глициризат, вода.Моля, обърнете внимание: Използването на Anaftin® вода за уста е противопоказана при пациенти със свръхчувствителност към някоя от съставките. В случай на бременност, преди да използвате продукта, следва да се консултирате с Вашия лекар. В случай на често повтаряне на орални язви е желателно да се направи медицинска консултация. Предупреждения и предпазни мерки: Не използвайте след срока на годност или в случай на повреда или изтичане на бутилката. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Съхранявайте при стайна температура, далеч от източници на топлина. Да не се замразява.Опаковка: 15 мл. Производител: Sinclair Pharma Srl,  Италия
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!