АЦЦ СИНУС спрей за нос 3% 20мл

  АЦЦ Синус назален спрей 3% 20 мл. /ACC Sinus spray nasal 3% 20 ml.

  47689
  Изчерпано
  11,15 лв.
  АЦЦ СИНУС хипертоничен назален спрей с ацетилцистеин  20 мл. Предпазва от образуване на бактериални биофилми. Допринася за стабилизиране  на носната секреция при хрема.
  Изчерпана наличност

  Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
  Електронна поща:
   

  АЦЦ СИНУС назален спрей 20 мл. /ACC SINUS spray nasal 20 ml.

  АЦЦ СИНУС хипертоничен назален спрей с ацетилцистеин  20 мл. Показания: Предпазва от образуване на бактериални биофилми. Допринася за стабилизиране  на носната секреция при хрема. Поддържа носа чист и проходим, намалява сухотата и нежно овлажнява лигавицата. Помага срещу ежедневните замърсявания от заобикалящата среда и може да се използва за ежедневна хигиена на носа. Дозировка: 2-3 впръсквания във всяка ноздра, 3-4 пъти дневно или по-често, ако е необходимо.Състав: Пречистена вода, натриев хлорид, калиев хлорид, магнезиев хлорид, калциев хлорид, ацетилцистеин, метилсулфонилметан, натриев бикарбонат, натриев аскорбил фосфат, ЕДТА дисодиум, натриев дихедроацетат, лимонена киселина монохидрат, калиев цитрат, бензилов алкохол, аромат на мента. Важно! Да се пази на място недостъпно за деца. Да се съхранява на стайна температура, да се пази от светлина и топлина. Да не се употребява след изтичане на срока на годност. Да не се използва, ако е нарушена целостта на опаковката. Срокът на годност е валиден при спазване на условията за съхранение. Понякога впръскването може да причини леко и краткотрайно чувство за локално дразнене. Да не се впръсква в очите. За индивидуална употреба, за да се  избегне предаването на инфекции. Да не се прилага по време на кървене от носа или скоро след това. Нежелани реакции: Възможна непоносимост към някоя от съставките. При продължителна употреба може да се развие свръхчувствителност, при подобни прояви, спрете приложението и се посъветвайте с лекар. Информирайте вашия лекар за всички нежелани реакции, неописани в тази листовка. Съдържание: Хипертоничен разтвор в бутилка от 20 ml с прикрепено вертикално устройство за впръскване. Производител: NTC SRL, Италия.
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!