Африн-Пуре-Сеа-бебе-спрей

  Afrin Pure Sea baby spray 20 ml. / Африн Пуре Сеа бебе спрей 20 мл.

  43968
  Наличен
  7,10 лв.
  100 % натурален, стерилен, изотоничен разтвор на морска вода, богата на микроелементи. Той е специално предназначен за безопасно, просто и ефикасно почистване на нежните нослета на бебета и деца от секрети, алергени, вируси и бактерии.
   

  Afrin Pure Sea baby spray 20 ml.

  Африн Пуре Сеа бебе спрей 20 мл.

  Какво представлява и кога да го използвате? 100 % натурален, стерилен, изотоничен разтвор на морска вода, богата на микроелементи. Той е специално предназначен за безопасно, просто и ефикасно почистване на нежните нослета на бебета и деца от секрети, алергени, вируси и бактерии. Пригоден е за малките нослета на деца и бебета на 2 седмици и по-големи. Той е много лек и действа внимателно върху нежните мембрани на лигавицата на носа и е напълно безопасен при употреба няколко пъти дневно за продължително време. Не съдържа пропелент, за да се поддържа приятна за носа температура при употреба. Не съдържа консерванти и химични добавки.Afrin PureSea бебе: Нежно почиства и овлажнява нослето на бебето, възстановява лекотата на дишане. Премахва секрети, алергени, вируси и бактерии, за да предпазва от простуда и алергии. Препоръчва се и като подготовка при употреба на друго лечение на носа.Преди да използвате Afrin PureSea бебе: Не са необходими предпазни мерки, ако продуктът се използва според указанията. След операция или инцидент се обърнете за съвет към лекар.Afrin PureSea бебе е предназначен за деца и бебета на 2 седмици и по-големи.Как се използва Afrin PureSea бебе: 1. Наклонете флакона на една страна; натиснете силно накрайника веднъж, в продължение на поне една секунда. 2. Повтаряйте действието докато се възпроизведе 1-вото впръскване. 3. Поставете накрайника в ноздрата на бебето и завъртете на една страна и леко повдигнете главичката на бебето, за да изтече разтворът. Натиснете накрайника. 4. Завъртете главичката на бебето на другата страна и повторете процедурата в другата ноздра. 5. Изчакайте няколко секунди, преди да избършете разтвора с кърпичка или да издухате нослето.Използвайте Afrin PureSea бебе, колкото е необходимо, докато постигнете желаното облекчение.Предупреждения: Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Не използвайте след срока на годност, отбелязан на дъното на флакона и върху опаковката. Да се употреби до 6 месеца след първото впръскване.Производител: Schering-Plough S.A., Франция
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!