Mouth wash BioDent Anticaries smoke tree 300 ml / Вода за уста Биодент Антикариес Смрадлика 300 мл

  Mouthwash BioDent Antiplaque with salvia 300ml / Вода за уста БиоДент Антиплака със салвия 300 мл

  31990
  Наличен
  5,50 лв.
  Биодент Антиплак вода за уста със Салвия почиства между зъбните пространства, възстановява възпалената лигавица на венците и устната кухина. Комплексът от активни съставки подтиска развитието на патогенните бактерии отговорни за формиране и отлагане на зъбна плака. Предпазва от възпаление на венците, гингивит и пародонтоза.
   

  ВОДА ЗА УСТА БИОДЕНТ СЪС САЛВИЯ 300 мл.

  BIODENT SALVIA MOUTH WASH 300 ml.

  Готов разтвор за ежедневна хигиена и профилактика на устната кухина, венците и зъбите. Представлява бледо син бистър разтвор с характерен вкус и аромат на евкалипт и мента. Биодент Антиплак вода за уста със Салвия почиства между зъбните пространства, възстановява възпалената лигавица на венците и устната кухина. Комплексът от активни съставки подтиска развитието на патогенните бактерии отговорни за формиране и отлагане на зъбна плака. Предпазва от възпаление на венците, гингивит и пародонтоза.

  Биодент Антиплак вода за уста със Салвия съдържа полезни активно действащи съставки:

  *Екстракт от Салвия с доказано силно противовъзпалително действие и ароматерапевтичен ефект.

  *Цетилпиридинхлорид с изразена антибактериална активност срещу патогенната бактериална флора отговорна за формиране и отлагане на зъбната плака.

  *Алантоин за заздравяване лигавицата на устната кухина и венците.

  Биодент Антиплак вода за уста със Салвия не съдържа алкохол, флуор, захари, консерванти, съставки от животински произход и ГМО. Продуктът не е тестван върху животни.

  Приложение: Биодент Антиплаквода за уста със Салвия се използва 2,3 пъти дневно. Устната кухина се изплаква интензивно с 10 – 15 мл от разтвора. Не се гълта! Подходяща за възрастни и деца над 6 години

  Опаковка: 300 мл.Производител: ФАРМАДЕНТ БИО ООД, България
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!