Ай Уайт инстант избелваща вода за уста 500 мл.

  IWhite Instant teeth whitening mouthwash bleaching 500 ml. / Ай Уайт Инстант избелваща вода за уста 500 мл.

  54579
  Наличен
  15,00 лв.
  IWhite вода за уста е допълваща грижа към пастата за зъби. Създадена е за избелване на зъбите и премахване на остатъците от плака, останали след миенето с четка. Водата за уста съдържа флуорид за укрепване на зъбите, а добавената съставка "син коварин" дава незабавни резултати за избелване още след първата употреба.
   

  IWhite Instant teeth whitening mouthwash bleaching 500 ml.

  Ай Уайт Инстант избелваща вода за уста 500 мл.

  IWhite вода за уста е допълваща грижа към пастата за зъби. Създадена е за избелване на зъбите и премахване на остатъците от плака, останали след миенето с четка. Водата за уста съдържа флуорид за укрепване на зъбите, а добавената съставка "син коварин" дава незабавни резултати за избелване още след първата употреба. Водата за уста IWhite , също така, не позволява образуването на нова плака по зъбната повърхност. Осигурява перлена белота за кратко време. Разтваря оцветяванията, без да причинява увреждане на зъбите или венците. Продуктът е идеален за ежедневна употреба. Клинично доказана, безопасна и ефективна формула. Не съдържа алкохол.Указания за употреба: Използвайте водата след измиване с четка за зъби, като изплаквате устата в продължение на 30 секунди и изплювате. Да не се поглъща. След изплакване, изчакайте 30 минути преди хранене или пиене на течности. За оптимални резултати използвайте два пъти на ден. Разклатете добре преди употреба.За възрастни и деца над 12-годишна възраст.Съдържа натриев флуорид (220 ppm F).Опаковка: 500 мл.Производител: Sylphar nv, Белгия.
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!