АБОКА МЕЛИЛАКС МИКРОКЛИЗМА ЗА ВЪЗРАСТНИ 10 гр. х 6 бр.

  Aboca Melilax microclism for adult 10 gr. x 6 / Aбока Mелилакс микроклизма за възрастни 10 гр. х 6

  48691
  Наличен
  19,40 лв.
  Melilax е подходящ за лечение на запек, дори при наличие на висцерална свръхчувствителност , рагади и хемороиди. Продуктът освобождава червата, оказва защитно действие и впоследствие намалява дискомфорта, дразненето и възпалението  в случай на запек. Melilax е подходящ и за прилагане по време на бременност и кърмене.
   

  Aboca Melilax microclism for adult 10 gr. x 6

   Aбока Mелилакс микроклизма за възрастни 10 гр. х 6

  Aбока Mелилакс  микроклизма за възрастни е подходящ за лечение на запек, също и при наличие на висцерална чувствителност (като например в случаи? на раздразнен колон), рагади и хемороиди. Продуктът освобождава червата и намалява неприятните усещания, раздразнението и възпалението, които се проявяват в случаи? на запек. Melilax e подходящ за използване при бременност и кърмене.Начин на действие: Melilax обединява балансиращото очистително деи?ствие със защитното и успокоително деи?ствие по отношение на ректалната лигавица. Двои?ното деи?ствие на Melilax се постига благодарение на PROMELAXIN, активен комплекс от различни видове нектарен мед и манов мед, специално селекционирани и обработени въз основа на тяхното съдържание на монозахариди, полизахариди и меланоидини, обогатен с полизахаридна фракция от алое и слез.Начин на употреба: Микроклизма за еднократна употреба и поради това не трябва да се използва повторно.Предупреждения: Да не се използва при установена свръхчувствителност или индивидуална алергия към една или повече съставки. В случаи? на продължителен запек е важно да се консултирате с лекар, за изключване на други заболявания. Да се съхранява на хладно и сухо място, далеч от източници на топлина и защитено от светлина. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Срокът на годност се отнася до цялостен и правилно съхраняван продукт.
  Активни  съставки: 73,2% Promelaxin - активен комплекс от различни видове мед и полизахариди от алое и слез; титър в: монозахариди ? 50%, полизахариди (молекулно тегло > 20 000 Dalton) ? 0,3% Освен това съдържа: водно-глицеринова смес, лимонов сок, есенциално масло от лавандула.
  Опаковка 6 дози х 10 грПроизводител: Aboca, Италия
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!