Пластир за болка с Арника х 5/ PAIN RELIEF STOP DOL

  Pain relief Stop Dol 5 psc / Пластир за болка с Арника 5 бр

  56102
  Наличен
  10,00 лв.
  БОЛКОУСПОКОЯВАЩИ ЛЕПЕНКИ С АРНИКА, ДЯВОЛСКИ  НОКЪТ И ВЪРБА.Защитава части на тялото засегнати от мускулни и болки в ставите като артритни, ревматични болки, спортни травми, болки в гърба и схващания.
   

  Пластир за болка с Арника  х 5/ PAIN RELIEF STOP DOL

  БОЛКОУСПОКОЯВАЩИ ЛЕПЕНКИ С АРНИКА, ДЯВОЛСКИ  НОКЪТ И ВЪРБА.
  Това медицинско изделие е така проектирано, че благотворните му съставки като: дяволски нокът, арника и върба да третират кожата около засегнатата зона. Защитава части на тялото засегнати от мускулни и болки в ставите като артритни, ревматични болки, спортни травми, болки в гърба и схващания.Специалната им технология за облекчение на болката осигурява 24 часово действие.Без оцветители и консервантиНе оставя мазни петна и остатъци.Медициснко изделие за еднократна употеба.Инструкции за употреба:
  1. отворете опаковката
  2. премахнете прозрачния филм3. залепете плепенката на засегнатата зона, като  внимавате да прилепне добре.Осавете я да действа 24 часа тогава я заменете с нова.Предупреждение: само 3а външно приложение . Използвайте само върху чиста суха и не наранена кожа. Пазете далеч от деца.Прочетете инструкциите за употреба преди използване. Преустановете употреба ако забележите зачервяване или  чуствителност към продукта. Да не се използва ако опаловката е повредена или скъсана.Производител: “Евросирел" Италия
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!