Проколаген таблетки х 30 АбоФарма
  Проколаген таблетки х 30 АбоФарма
  Procollagen tablets x 30 AboPharma /...

  Procollagen tablets x 30 AboPharma / Проколаген таблетки х 30 АбоФарма

  54135
  Наличен
  19,90 лв.
  Проколаген съдържа специален патентован комплекс NDF, MSM и витамин С, които допринасят за формирането на колаген за нормалната функция на кожата. Подпомага нормалното функциониране на опорно-двигателната система, косата и ноктите. Спомага за подхранването на кожата и подпомага намаляването на фините бръчки и линии.
   

  Procollagen tablets x 30 AboPharma /

  Проколаген таблетки х 30 АбоФарма

  Проколаген за здрави стави, кости, коса, кожа и нокти Проколаген съдържа специален патентован комплекс NDF, MSM и витамин С, които допринасят за формирането на колаген за нормалната функция на кожата. Подпомага нормалното функциониране на опорно-двигателната система, косата и ноктите. Спомага за подхранването на кожата и подпомага намаляването на фините бръчки и линии.Съставки: MSM - метилсуфанилфонилметан, витамин С, NDF(Natural Dermo Filler) - Mamboo, сух екстракт, обогатен с витамин Е), пълнител:микрокристална целулоза, антислепващи агенти: магнезиев стеарат, силициев диоксид.Препоръчителен прием: по 1 или 2 таблетки на ден(1 таблетка след закуска и/или след вечеря)Важно: Да не превишава препоръчителният дневен прием. Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното хранене.За максимален дневен прием - 2 табл. MSM(метилсулфанилметан)            500 mg Витамин С                                      200 mg(250%ПДП) NDF Natural Dermo Filler                 180mg витамин Е                                       30mg(250%ПДП) ПДП* - Препоръчителен дневен приемСъхранение: Да се съхранява на хладно и сухо място, недостъпно за деца. Далеч от източници на топлина, при температура под 25 С. Опаковка 30 таблПроизводител: AboPharma
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!