АВЕНТ ШИШЕ ЗА ХРАНЕНЕ НАТУРАЛ СТЪКЛЕНО 240 МЛ

  Avent Philip bottle for eating natural glass 240 ml. / Авент Филипс шише за хранене натурал стъклено 240 мл.

  43284
  Наличен
  21,50 лв.
  Стъклената бутилка Natural е топлоустойчива и устойчива на резки температурни промени. Благодарение на това е безопасно да се съхранява в хладилника, да се загрява и да се стерилизира.
   

  Avent Philip bottle for eating natural glass  240 ml.

  Авент Филипс шише за хранене  натурал стъклено 240 мл.

  Описание: Стъклената бутилка Natural е топлоустойчива и устойчива на резки температурни промени. Благодарение на това е безопасно да се съхранява в хладилника, да се загрява и да се стерилизира. Широкият биберон с формата на гърда помага за естествено засмукване, подобно на това при кърменето, и улеснява бебето, когато комбинирате кърмене и хранене от бутилка. Иновационният дизайн с две клапи намалява коликите и дискомфорта, като пропуска въздуха в шишето, а не в стомахчето на бебето. Изцяло рециклируемо първокласно боросиликатно стъкло за гарантирано най-високо качество и съвършена чистота. Производител: Philips Avent
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!