• Акция
  • -28,58%
АВЕН ЦИКАЛФАТ ПОСТ-АКТ ЕМУЛСИЯ 40 МЛ

Avene Cicalfate post-acte regenerative emulsion 40 ml. / Авен Цикалфат пост-акт възстановяваща емулсия 40 мл

Cicalfate
43855P
Наличен
16,07 лв. 22,50 лв. -28,58%
Остават
Продукт, специално адаптиран за успокояване на раздразнение, зачервяване и парене на кожата на възрастни след провеждане на повърхностни дерматологични процедури. Лека емулсия с немазна и нелепкава текстура, лесно се нанася, дори и на раздразнената от процедурата кожа. Формула, прозрачна след нанасяне. Много добра толерантност.
 

Av?ne Cicalfate  post-acte regenerative emulsion 40 ml.

Авен Цикалфат пост-акт възстановяваща емулсия 40 мл

Описание: Авен Цикалфат пост-акт емулсия  е предназначена за раздразнена кожа след провеждане на повърхностни дерматологични процедури (лазер, пилинг). Сукралфат, оригинална съставка, благоприятства бързото възстановяването на комфорта на кожата. Комбинацията от меден и цинков сулфат е с доказана ефективност при защита на кожата. Богата на Термална вода Av?ne, успокояваща и антииритативна по природа. Продукт, специално адаптиран за успокояване на раздразнение, зачервяване и парене на кожата на възрастни след провеждане на повърхностни дерматологични процедури. Лека емулсия с немазна и нелепкава текстура, лесно се нанася, дори и на раздразнената от процедурата кожа. Формула, прозрачна след нанасяне. Много добра толерантност.Туба 40 млПроизводител: Pierre Fabre France
Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!