АВЕН КСЕРАКАЛМ А.D. РЕЛИПИДИРАЩО ОЛИО 400 МЛ

  Avene Xeracalm A.D cleaning relipidating olio 400 ml. / Авен Ксеракалм А.D. почистващо релипидиращо олио 400 мл.

  XeraCalm
  49170
  Наличен
  30,70 лв.
  Почистващо Релипидиращо Олио за суха кожа и много суха чувствителна кожа, склонна към атопия и сърбеж. Кърмачета, деца и възрастни. Без сапун – Физиологично pH – Некомедоногенен – Разработено с оглед минимизиране на риска от алергични реакции
   

  Av?ne  Xeracalm A.D cleaning relipidating olio 400 ml.

   Авен Ксеракалм А.D. почистващо релипидиращо олио 400 мл.

  Описание: Авен Ксеракалм А.D. почистващо Релипидиращото е специално формулирано за нежно почистване на много сухата кожа на кърмачета, деца и възрастни : Кожа, склонна към атопия Кожа, склонна към раздразнения и сърбеж в резултат на сухота на кожата. Суха по природа кожа БЕЗ САПУН, БЕЗ АРОМАТИ, ФИЗИОЛОГИЧНО pHРелипидиращото олио XeraCalm A.D е създадено на базата на мулти-ефективна формула, разработена с иновация - съставката: I-modulia® I-modulia: Биотехнологична иновация, създадена след 12 години изследвания от Лаборатории Pierre Fabre; намалява усещането за сърбеж, дължащ се на сухота на кожата, успокоява зачервяванията/ раздразненията, дължащи се на кожна свръхчувствителност. CER-OMEGA: възстановява/ подхранва и подсилва защитния хидролипиден филм. Термална вода Av?ne: успокоява, намалява усещането за дискомфорт и омекотява кожата. Почистващото олио оставя кожата мека, кадифена и с усещане за комфорт - не щипе очите - без аромати - без сапун - Може да се използва във фаза на обостряния.

  Флакон-помпа 400 мл Производител: Pierre Fabre France

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!