Апа-Кеър-Ликуид-балсам-за-уста-200-мл

  Apa Care Liquid mouthwash 200 ml. / Апа Кеър Ликуид балсам за уста 200 мл

  51482
  Изчерпано
  30,20 лв.
  Апакеър Ликуид антибактериален балсам за зъби и уста се използва през деня, между отделните хранения (най - малко 20 секунди жабурене), за да затвори и изглади шуплите и неравностите по зъбите, като прави  повърхността им блестяща и гладка. При редовна употреба на Апа Кеър Ликуид антибактериален балсам за зъби и уста се наблюдава значително намаляване на чувствителността на зъбите, както и бактериите в устната кухина намаляват значително и за продължително време.
  Изчерпана наличност

  Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
  Електронна поща:
   

  Apa Care Liquid mouthwash 200 ml.

  Апа Кеър Ликуид балсам за уста 200 мл

  Апа кер Ликуид балсам за уста - Антибактериален балсам за устната кухина с течен зъбен емайл Антибактериален балсам за зъбите и устната кухина с медицински хидроксилапатит /течен зъбен емайл/. Затваря и изглажда шуплите и неравностите по зъбите, прави повърхността им блестяща и гладка. Чувствителността на зъбите, както и бактериите в устната кухина намаляват значително и за продължително времеИзползва се през деня, между отделните хранения (най - малко 20 секунди). В резултат на това се образува защитен слой от медицински хидроксилапатит върху зъбите; ефектът се усеща веднага. Шуплите и порите по зъбите се заглаждат, бактериите в устната кухина намаляват трайно. Благодарение на течната си форма, Апа кер ликуид – балсам за зъби и уста успява да импрегнира такива участъци от зъбите, които са недостъпни за четката и за пастообразните продукти. Особено силно се препоръчва изплакване с балсама след употреба на храни с високо киселинно съдържание – цитрусови сокове, храни, съдържащи оцет или лимон и т.н., които размекват зъбния емайл и правят зъбите податливи на атаки. Отстранява патогенния биофилтър.Употреба: 2 пъти дневно след хранене, особено когато храната или напитките съдържат киселинни съставки, 1 дозираща чашка /5 мл:. Устата се изплаква старателно в продължение най-малко на 30 секунди. Балсамът се изплюва, не се поглъща. Устата не се изплаква с вода след това. Балсамът Апакер има приятен свеж вкус. Предпазва от кариеси и парадонтити. Готов за употреба, количеството е за около 40 приложения. За възрастни и деца над 3 години
  Производител:  Cumdente Detschland
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!