boiron

  Tabacum 9 ch / Табакум 9 СН

  12221
  Изчерпано
  3,95 лв.
  Табакум се препоръчва за предотвратяване на гадене, причинено от бременност или от различни транспортни средства. Това хомеопатично лекарство е също така ефективен за лечение на някои поведенчески разстройства.
  Изчерпана наличност

  Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
  Електронна поща:
   

  Tabacum 9 ch / Табакум 9 СН

  Произход

   : Растителен - Тютюн, сем. Картофови.

  Тропизъм: 

  Нервна система, Гладка мускулатура, Дихателен център и център на повръщането в продълговат мозък, Сърдечно-съдова система.

  Симптоми: 

  Световъртеж, който отслабва при затваряне на очите. Хиперсаливация, гадене, повръщане, подобряващи се на открито. Отпадналост, прострация. Прималяване в областта на епигастриума. Ледено студена кожа. Стягане в предсърдната област.

  Приложение

  : * гадене и повръщане при бременност, засилващи се при движение и съпроводени с увеличена слюнчена секреция - х 5 гранули толкова често, колкото е необходимо * прилошаване при пътуване, облекчаващо се при поемане на свеж въздух - х 5 гранули в момента на тръгването. При нужда приема може да се повтори

          Производител: LABORATOIRES BOIRON, Франция

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!