boiron

  Радиум броматум 15 CH / Radium bromatum 15 CH

  42579
  Наличен
  3,95 лв.
  Използва за лечение на кожни заболявания, склеродермия, хиперкератоза, белези, изгаряния на кожата, причинени от лъчетерапия. Използва се също в ревматологията и за хронично лечение на астения (дава тонус и сила, когато пациента се чувства изтощен дори след дълга почивка).
   

  Радиум броматум 15 CH / Radium bromatum 15 CH

  ПРОИЗХОД:

    радиев бромид.

  Тропизъм:

  Кожа и кожни придатъци. Лигавици на храносмилателната и дихателна система. Кръв. Костно-ставен апарат. Пикочо-полова система.

  Симптоми:

  -Болки, появяващи се внезапно с преместване от едно място на друго. -Пареща топлина по цялото тяло и нужда от чист въздух. -Болезнена чувствителност в областта на шията на ниво С6 и С7. -Ревматични болки, влошаващи се при раздвижване и през нощта и облекчаващи се от топли бани. -Усещане за слабост в лумбалната област и долните крайници. -Усещане за тежест и болезнено натъртване по цялото тяло, с подобрение при продължително движение, но болният изпитва желание да си легне. -Сухота на лигавиците. -Сърбежи по цялото тяло с усещане за парене, влошаващи се вечер, при събличане и облекчаващи се при разчесване.

  Показания:

  -старчески сърбеж -склеродермия, уплътнени цикатрикси, някои хиперкератози, някои видове язви и др. радиодермит 5 гранули , един до два пъти дневно- Радиум броматум е важно лекарство при артроза: приема се 5 гранули веднъж дневно- Астения с анемия и/или левкопения - Астения след облъчвания 5 гранули в 15 СН един до два пъти дневно Завъртете капачката и изсипете с нея 5 гранули директно в устата

  Производител: BOIRON, Франция

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!